Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Η Σειρά των εφέ;
Πέτροc:
Γειά σε όλους, και κυρίως στους «Ηλεκτρικούς» της παρέας.. ;D ;D
Με ποια ΣΕΙΡΑ βάζουμε τα εφφέ στην κιθάρα ; (ποιο εφφέ πηγαίνει πρώτο κ.ο.κ.)
Προσπαθώ να σκαρώσω μια «ψηφιακή εφεδιέρα» :P σε PC, έχω κάποια εφέ διαθέσιμα (π.χ. παραμόρφωση, delay, eq, chorus και synthesizer ) και τά’χω μπλέξει με τη σειρά τους. ???
Προσπάθησα να δω τι γίνεται στο δίκτυο, και η σειρά που προτείνεται είναι :
Compressor -> EQ -> (distortion ή Overdrive) -> Modulation (ring, chorus …) -> Synth -> Delay & Reverb
Καμιά ιδέα κανείς ; ;D
Ο ήχος που θέλω να βγάλω είναι είτε ο «παραδοσιακός Hard» είτε «μοντέρνος-ατμοσφαιρικός»… ::)
Καμιά καλύτερη ιδέα κανείς ; ;D ;D
The JeSTeR:
Ama milas gia polyploko ixo me polles dynatotites, tote i seira einai ayti pou exeis peripou. An gyreyeis apla ena classic hard rock ixo, compressor overdrive kai reverb einai arketa. Fysika den exw polyasxoli8ei me effe sto pc, opote den se pairnw kai sto laimo mou....
Βραζίλης:
Εγω, με το συγκροτημα, επαιζα με 3 πεταλακια: distortion, wah-wah, flanger... με αυτη τη σειρα, αν θυμαμαι καλα. Βεβαια, ποτε δεν ειχα wah-wah και flanger να παιζουν ταυτοχρονα.
Πέτροc:
Το μεγάλο πρόβλημα με το PC είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει η αλλοίωση-παραμόρφωση που δίνει ο προ/τελικός της κιθάρας, με συνέπεια να προσπαθώ να τον προσομοιώσω - και δεν πετυχαίνει σχεδόν ποτέ !! ???
Λοιπόν Βασίλη, distortion και wah-wah ή flanger τα βάζεις πριν ή μετά τον ενισχυτή ?
MiChArOs, το overdrive που λες είναι του ενισχυτή ή ξεχωριστό ?
Ευχαριστώ παιδιά !! :D
Σπύρος:
Sto revalver υπάρχουν μερικά build in effects για διάφορα είδη μουσικής. Ρίξ'τους μια ματιά.
Αν καταλήξεις κάπου πες και σε εμάς γιατί μας ενδιαφέρει το θέμα
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση