Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...
Φωνη και κιθαρα (η οπιοδηποτε αλλο οργανο) συνχρονος
Dark_kronos:
Εχουμε και λεμε. Εχουμε αρχισει ενα συγκροτιματακι (για την στιγμη ειμαστε δυο ατομα.... κιθαρα εγω και κιθαρα-πληκτρα το αλλο μελος). Περα απο τα κοματια που δεν καταφερνουμε να τα συγκροτισουμε γιατι αλλα λεει η μια ταμπλατουρα αλλα η αλλη και αλλα ακουνε τα αυτια μας(καμια συμβουλη επ αυτου; ), εχουμε προβλημα με τα φωνιτικα. Δεν καταφερνουμε να συγκεντροθουμε και να τραγουδισουμε. Μολις αρχισουμε να τραγουδαμε παιζουμε αλανταλων. Τι να κανουμε επι του θεματος; Η μονη λυση ειναι εξασκηση για αρκετο καιρο; Υπαρχει καμια ασκηση που να μας βοηθεισει να το κανουμε πιο γρηγορα, πιο ευκολα και πιο καλα; Τιποτα αλλο επι του θεματος;
Διάφανοςςς highway 2.000.000:
γεια σου φιλε
εγώ θα σου πρότεινα να ξεκίναγες στο σπίτι με μια ακουστική ή μ ότι έχεις τελος πάντων και να βγάζεις τραγούδια τα οποία δεν έχουν τρελό ακομπανιαμέντο.φτιάξε μια πλει λιστ με εύκολα τραγούδια και πάιζε όποια γουστάρεις κάθε μέρα.
σιγά σιγά μπορεί και γρήγορα γρήγορα θα ρθει από μόνο του.
ξέρω δεν ικανοποιήθηκες αλλά μαγικά δεν γίνοτναι :)
Απόλλων:
Επειδή κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν άρχισα να προσπαθώ να συνοδεύσω τις -ας πούμε- υποφερτές κιθαριστικές μου εντρυφήσεις με τους ήχους που τείνουν να παράγουν οι απίστευτες και ανεξέλεγκτες φωνητικές μου χορδές :P, έχω να πώ πως η λύση είναι μία: πρέπει πρώτα να μάθεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το κομμάτι στην κιθάρα, σε βαθμό που τα δάχτυλά σου να παίζουν μόνα τους, χωρίς να χρειάζεται ιδιάιτερη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Τότε και μόνο τότε θα μπορέσεις να τραγουδήσεις χωρίς να χάνεις το ρυθμό ή τη ροή του τραγουδιού στην κιθάρα. Και φυσικά πάρα πάρα πολλή εξάσκηση.
Πάντως, επειδή ακόμα και τώρα έχω κάποια δυσκολία όταν προσπαθώ να παίξω κάτι σχετικά δύσκολο και περίπλοκο και να τραγουδήσω ταυτόχρονα, θα με με ενδιέφερε να ακούσω και τη γνώμη κάποιων που αχολούνται περισσότερο με το αντικείμενο.
Dark_kronos:
Καταρχην να πουμε οτι τα τραγουδια ειναι ευκολα. Συγκεκριμενα μιλαμε για τα Sweet Dreams-Marylin Manson, Whole lotta love-Zepplin, TNT-AC/DC και ενα αλλο που δεν ξερω ουτε ερμηνευτει ουτε τιτλο τραγουδιου, ητανε σε μια παλια διαφμιση παντος, της cosmote αν θυμαμε σωστα. Γενικα ψαχνουεμ τι στυλ θα παιξουμε και εχουμε διαφορα.
Στο sweet dreams, στο whole lotta love και στο TNT παει απο μονο του το χερι, κιομως αμα αρχισω να τραγουδαω καπου καταφερνω να τα σκ@τ*σω. Οπως και το κοριτσι στα πληκτρα. Το μονο τραγουδι πο καταφερνω να τραγουδαω και να παιζω συνχρονως, και αυτο καμια φορα με προβληματα στο δεξι χερι ειναι το New York Groove των KISS, που για αυτο ομως δεν εχω πληρη ταμπλατουρα.
Διάφανοςςς highway 2.000.000:
Είναι απλό
το δύσκολο και το περίπλοκο σου αποσπά όλη σου τη προσοχή.το κακό ή και καλό αν θες είναι ότι δεν μπορούμε να 'μαστε σε όλα καλοί.Οπότε κοίταξε το περίπλοκο-δύσκολο να γίνει εύκολο κι ύστερα θα ρθουν και τα υπόλοιπα.
το θέμα είναι που θες να κινείσαι
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση