Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Βοηθεια για zoom 707 ii

<< < (2/4) > >>

the bard:
Φιλε highway...ευχαριστω για τη συμβουλη σου!Φανταζεσαι ομως καθε φορα που πιανω την κιθαρα να μηδενιζω ολα τα εφφε...! :oΔυστυχως δεν ξερω καθολου το GFX για να συγκρινω..
Παντως ρε παιδια ελεος,το 707 2 το εχουν πολλοι!Please ας μου απαντησει καποιος! :o

tasos__:
Οταν ακούω ZOOM με πιάνει πονοκέφαλος....Εχω το 505 και θέλω να το σουτάρω..

Στο 707 όταν δεν παίζεις σταματάει να ακούγεται ? Οποτε το βάζω τα feedback που κάνει είναι τόσο ηλίθια που σο σπάνε τα νεύρα (όποτ γίνονται , αφού όταν δεν παίζεις σταματάει να ακούγεται ) εκτός και αν έχω τόσο μεγάλο παράσητο που "ανοίγει" την είσοδο.... ::)

sepsis:
Μια ερώτηση: Ξέρετε κανα site με patches για τη Zoom μου?
εκτός του fine clay matrix
Την GFX-8 έχω

torque:
Αν θυμαμαι καλα γιατι το πουλησα πριν κανα εξαμηνο για να απενεργοποιησεις το drive και οτι εφε εχει πατας μαζι το < και το >.Οποτε εχοντας σβησει ολα τα εφε θεωρητικα εχεις κανει bypass την πεταλιερα και παιζεις με τον ηχο του ενισχητη.Μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις το drum machine το znr και το wah.Ελπιζω να εννοουσες αυτο και να βοηθησα

Διάφανοςςς highway 2.000.000:
Νομιζω πως (αν ειδα και καταλαβα καλα) η 707 με την 707 2 ειναι σχεδον ιδιες,οποτε το παραπανω σαιτι με τα patches μπορει να σε βοηθησει και ισως και αυτο

http://cd.ciao.co.uk/Zoom_GFX_707__Review_5528110

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση