Περι μουσικής > Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις

GUS G. + Theodore Ziras Live-Guitar Clinic ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ 12-01-07

<< < (5/5)

Symeon:
ωχ...καταλαβα...shred day!!! Παμε ολοι μαζι... prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D ;D

Iommy:
Ελπίζω να μου επιτρέψετε κύριοι (και κυρίες κατά περίπτωση) να κάνω μια ένσταση.
Κατ' αρχήν και ο Θοδωρής (Ζήρας) και ο Gus αλλά και ο Bob (μη τον ξεχνάμε...) είναι απίστευτα προσιτοί άνθρωποι.

Δεν ξέρω κατά πόσο οι φίλοι που λένε οτι ο Gus ήταν λίγο απόμακρος να τον είδαν λίγο πριν το clinic στην καφετέρια από κάτω απ' το "Ρόδο" αλλά ο άνθρωπος όχι απλά δεν αρνήθηκε να μιλήσει ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους που πήγαν για να τον χαιρετήσουν προφανώς χωρίς να τον γνωρίζουν αλλά επειδή ήμουν μπροστά στην φάση με πρόγραμμα από το αεροδρόμιο στο soundcheck, από κει σε 2 συνεντέυξεις και καπάκι να βγείς για να παίξεις και να μην αρνηθείς καμία ερώτηση, καμία απαίτηση (στο τέλος οπαδοί του ζήτησαν να τους δώσει την πένα που έπαιξε, μπλουζάκια, CD και ένας ζήτησε μέχρι το μενταγιόν που φόραγε ο ανθρωπος!) δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζετε.

Λόγω δουλειάς, γνωρίζω από 1ο χέρι οτι στον χώρο επικρατεί απίστευτο ποσοστό τουπέ. Το έχω δει πολλές φορές το έργο, πιστέψτε με...
Κανείς από τους 3 τους όμως δεν εμφάνισε τέτοιου είδους "επιπλοκές" όντας απίστευτα φιλικοί ΜΕ ΟΛΟΥΣ! Αν μη τι άλλο, αυτό τους τιμά ιδιαίτερα!

Συγχαρητήρια και στον Στέλιο για την διοργάνωση! Πάντα τέτοια!

RockAss:
Παιδιά ο Gus ήρθε και Καβάλα.Ο τύπος αν και ντροπάλος και μικρός είναι και γ**ώ τους χαρακτήρες.Και πράματι έδωσε όλες τις πένες του και έκατσε να βγει φωτό με ένα τρόυρμο μαντραχαλάδες.Πάω και εγώ και πριν μας βγάλουν φωτό του λεώ "αγγαρείες ε??? ???" και με λέει "ερώτησα παγίδα???όχι με τίποτα" και δώσαμε τα χέρια.Κάλα ε ήταν όλα τα λεφτά.Και ναι θα τον έχουμε ξανά κοντά μας το καλοκαίρι με όλους τους Firewind.Until then rock & roll mates  :P :P ;) ;D ;).

Ioannis Anastassakis:
O Gus ειναι μια χαρά παιδί - στο σεμιναριο στην Αθήνα ηταν αριστος παικτικά - και οσοι με ξερουν προσωπικά, ΞΕΡΟΥΝ ποσο δυσκολο ειναι να πω τετοιο πραγμα  ;)
Στο LIVE του παιξιμο, (του σεμιναριου) τον εκτιμησα πιο πολυ απο αυτα που έχω ακουσει στους δισκους των Firewind.
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - η απιστευτη μουσικη χημεία που ειχε με τον Bob on stage!
Ολοι οι μαθητες μου (και εγω) παθαμε πλακα με τις ερωτησεις του κοσμου:
Μονο την "Φραγκοσυριανη" και το "Κοριτσι του Μαη" δεν του ζητησαν να παιξει!
Αυτος ουτε εκνευριστηκε ουτε τιποτα - απαντουσε ευγενικα και υπομονετικα σε ολους.
Και απο εμενα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Στελιο που τα κανονισε ολα - πολυ επαγγελματικά και με σεβασμο στους καλλιτεχνες που πηραν μερος.
Μεγάλη επιτυχια και του Θοδωρη τα επαγγελματικα νεα που ανακοινωσε - Παντα τετοια!
Οτι και να λενε καποιοι για το παιξιμο του (περι ορεξεως...) το παιδι εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ work ethic και επιμονη και ειναι παραδειγμα προς μιμηση!

Φιλικά,
                                                                        Γιάννης

Ιωάννης Αναστασάκης
G.I.T Tutor - RGT Tutor - Professor of Music (American College of Greece)
http://www.myspace.com/ioannisanastassakis
http://www.ioannis.org

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση