Περι μουσικής > Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις
Περί Metal Healing Festival και παρέας...
Kiratzoharris:
Xεχεχεχεχε..Οσοι ερθετε απλα για να ειστε μαζι μ μν ερθετε ακομη 8) γτ δν ειμαι σιγουρος.Εξαρταται σε μεγαλο βαθμο με το αν θα γραψω στις πανελληνιες ;D..Οποτε.....Θα δουμε!
dead_men_walking:
--- Παράθεση από: Apollon18 στις 15/03/07, 00:53 ---Χμ καλο ακουγεται....καλα αυτα που τα μαθαινεις??Απο οσο ξερω δεν υπαρχει επισημο σαιτ,η μαλλον κανω λαθος??
Παντως αν βγουν τα αθηναικα τηλεφωνα κανε μια ενημερωση φιλε dead men ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει επίσημο σαιτ. www.metalbolt.com
Επίσης στο παρακάτω λινκ είναι ολες οι πληροφορίες του φεστιβάλ που χρειάζεται κάποιος για να πάει...http://www.metalbolt.com/Website/Distribution/Distribution.html
Απ'οσο ξέρω σας είπα ακόμα ψάχνουν και δεν έχουν βρεί κάποιον απο Αθήνα για να ειναι head του τουρ.Αν κάποιος ενδιαφερετε να το αναλάβει και είναι υπευθυνος για κάτι τέτοιο ας στείλει μαιλ η ας επικοινωνήσει ... (σύμφωνα πάντα με το σαιτ της μεταλβολτ)
SNAIL ADDRESS
~ Whrite to:
c/o Taousanidis Konstantinos
Agias Varvaras 143 A
Komotini, 69100
Greece
~ Mobile:
+0030-6948595956
~ Fax:
+0030-25310-22543
dead_men_walking:
Gia osous endiaferontai gia to tour bus apo athina pantos anakoinothike poios tha to organosei!
TO BOOK A SEAT FOR THE TOUR BUS FROM ATHENS CONTACT => EAT METAL RECORDS - GRIGORIS (210-3819741).
Elpizo na linoun ta xeria se merikous! ;D ;D ;D
Kli Klis:
Ωραία, τώρα που ανακοινώθηκαν τα λεωφορεία, να αρχίσουμε να το συζητάμε το αρχικό θέμα ή μπαααα? :P Γιατι δεν βλέπω ενθουσιασμό ή κάποια κίνηση απο κανέναν... :(
Zeppelin:
Παίδες εγώ εκείνη την περίοδο θα είμαι Δράμα, οπότε είμαι μέσα...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση