Διάφορα > Λοιπά

Η ΑΕΠΙ σε αναζήτηση δικαιωμάτων...

(1/4) > >>

eleos* (Βάλια πια....):
Η ΑΕΠΙ ανακοίνωσε ότι για να παίζονται τραγούδια μέσα σε λεωφορεία των ΚΤΕΛ, πρέπει να πληρώνουν για κάθε λεωφορείο 12 ευρώ μηνιαίως..
Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης απάντησε με εξώδικα, υποστηρίζοντας ότι αυτό προσβάλλει ένα άρθρο (δε θυμαμαι ποιο), που λέει πως τα λεωφορεία μπορούν να ενημερώνονται για καιρικές συνθήκες, κυκλοφοριακά προβλήματα κτλ...

Εγώ συγκράτησα τη φράση ενός οδηγού: "Απ τα πολλά που παίρνουμε, θα πληρώνουμε και πάγιο.. Καλύτερα να σταματήσουμε.."

Δε ξέρει από που να αρπάξει η ΑΕΠΙ λεω εγω...

monalizagreen:

Βάλια έχεις άδικο!
 Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως μέχρι τώρα δεν έχει αυξηθεί ήδη το κόμιστρο και στο ταξί για αντίστοιχο λόγο!
 απλά αν είναι να πληρώνουμε,τουλάχστον να μην ακούμε Metropolis... ;D ;D 8) 8)

(ή μήπως τα παραπάνω είναι όνειρα θερινής νυκτός κι εγώ πληρώνω τα ξημερώματα για να ακούω Μetropolis? ? ? ..  :'( ...)

pa...:
Σε λίγο θα πληρώνουμε και φόρους για τα mp3 players.. ;D

FSL:
Η ΑΕΠΙ και τα διάφορα παρακλάδια της κυκλοφορούν με το δρεπάνι και όποιον πάρουν....
Δεν είχατε δει στην τηλεόραση για ένα σύλλογο προστασίας δικαιωμάτων που ζητάει από μαγαζιά 20 τετραγωνικών χρήματα και τελικά πάνε στα δικαστήρια τους ιδιοκτήτες επειδή ακούνε ραδιόφωνο?

pascal.:
Όσο τραγικό και αν μας φαίνεται, στο εξωτερικό αυτό που περιγράφει η FSL είναι ήδη κανόνας. Και πολύ άργησε η ΑΕΠΙ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση