Η σελίδα της Κιθάρας > Λάθη και προτάσεις
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΕΠΙ
Καρχαρίας:
--- Παράθεση από: Metaller στις 05/09/04, 13:59 ---Ex Humans
Αντίδραση
Panx Romana
Αδιέξοδο
Stress
Χάσμα
Δε μου έρχετε άλλο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Όλοι οι καλλιτέχνες της Wipe Out είναι εκτός ΑΕΠΙ και φυσικά όλα τα punkικα group... Τα περισσότερα ντέμο έχουν, καμία σχέση με ΑΕΠΙ.
Zoso:
Συγγνώμη, απορία... Αφού στα Διάφανα εμφανίζετε τους στίχους, γιατί αυτοί δεν υπάρχουν σε όλα τους τα τραγούδια; Εδώ δεν είναι αυτό που λέει ο SKYLLAS, παραδείγματος χάρην, το Απέραντη Θλιμμένη μπορεί να είναι γραμμένο στο σάιτ με δύο τρόπους, και στο ένα μόνο να εμφανίζονται οι στίχοι...
Holy Diver:
--- Παράθεση από: Καρχαρίας στις 06/09/04, 08:28 ---
Αντίδραση
Panx Romana
Αδιέξοδο
Stress
Χάσμα
Δε μου έρχετε άλλο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Όλοι οι καλλιτέχνες της Wipe Out είναι εκτός ΑΕΠΙ και φυσικά όλα τα punkικα group... Τα περισσότερα ντέμο έχουν, καμία σχέση με ΑΕΠΙ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι αλλά στους ex humans πχ οι στίχοι είναι κρυμμένοι
Καρχαρίας:
--- Παράθεση από: Holly Diver στις 11/09/04, 14:44 ---
--- Παράθεση από: Καρχαρίας στις 06/09/04, 08:28 ---
Αντίδραση
Panx Romana
Αδιέξοδο
Stress
Χάσμα
Δε μου έρχετε άλλο...
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι αλλά στους ex humans πχ οι στίχοι είναι κρυμμένοι
--- Τέλος παράθεσης ---
Είσαι σίγουρος ότι οι Ex Humans ανήκουν στην Wipe Out? Νομίζω πως όχι, δεν είμαι σπίτι τώρα να το διαπιστώσω, αλλά δεν πρέπει..
Επειδή περί θέματος ΑΕΠΙ έχω μιλήσει προσωπικά με τον Θεοδωρή κριθάρη (Wipe Out) μου είπε ότι καμιά από τις μπάντες του δεν υποχρέωνε να γραφτεί στην ΑΕΠΙ εκτός αν το ήθελε η ίδια η μπάντα. Τώρα punk μπάντες να θέλουν κάτι τέτοιο λίγο χλωμό...
Διαμαντής-Ρόδος:
--- Παράθεση από: Σπύρος στις 06/08/03, 01:21 ---Όσοι ξέρετε ότι κάποιοι καλλιτέχνες είναι εκτός ΑΕΠΙ ας κάνετε ένα post εδώ ώστε να εμφανίζουμε όλους τους στίχους τους.
--- Τέλος παράθεσης ---
συνθεση- στιχοι : 1 )ΓΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2 ) ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3 ) ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
τραγουδια : αστερακι φωτεινο
πατρα - ελευσινα
ο θανος
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
ΚΛΠ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα