Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Steve Vai 30h Workout

(1/3) > >>

Δημήτρης (Gear):
Έψαχνα να βρώ ένα τεύχος του Guitar World του 1990 που είχε το 10ωρο πρόγραμμα του Vai, δυστυχώς χάθηκε σε κάποια μετακόμισή μου, αλλά ψάχνωντας λίγο βρήκα το νέο 30ωρο (!!!) πρόγραμμά του ' Steve Vai's 30 hour path to virtuoso enlightenment or how to destroy your pop career in one easy lesson'.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από :
www.paraskevas.net/stevevai30hour.pdf (save target as...) 3.9ΜΒ αρχείο

Το συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να το κάνω post στο FAQ αλλά για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει το κουμπί της δημοσίευσης :(

Καλή διασκέδαση

Joevaicci:
ΝΤΑΝΚΕΣΕΝ!

kronus:
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Για το δεκάωρο πρόγραμμα είχα ξανακούσει κ μου φάνηκε λογικό( ; ) σαν χρόνος μελέτης(τέτοιο πρόγραμμα ακολουθούσε κ ο Wylde).. Όταν μιλάμε για 30ωρο δεν θέλω να φανταστώ ότι καθόταν με την κιθάρα επί 30 ώρες συνεχόμενα....! Επομένως τί ακριβώς είναι αυτό το πρόγραμμα; Μέθοδος ανευ διδασκάλου για να φτάσεις σε ένα επίπεδο πιο κοντά στον Vai;

Δημήτρης (Gear):
Το δεκάωρο πρόγραμμα το θυμάμαι από το τεύχος που είχα. Απ' ότι διάβασα στο 30ωρο, αυτό που κάνει είναι ότι δημιουργεί 3 διαφορετικά sessions εξάσκησης. Αλίμονο να παίζεις και να μελετάς μουσική σερί 30 ώρες.

Επίσης, δεν είναι μέθοδος άνευ διδασκάλου, απλά ένα πολύ καλό άρθρο από έναν κορυφαίο κιθαρίστα, ο οποίος εξηγεί κάποια πράγματα και απλά σκιαγραφεί μια μέθοδο μελέτης με κάποιες ασκήσεις οι οποίες μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε σαν βάση και ιδέες για περαιτέρω μελέτη.

Mary_Ann:
ΤΕΛΕΙΟ!!!! Ευχαριστούμε πολύ!!  :-* :-* :-* :-*

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση