Διάφορα > Βιβλίο Εντυπώσεων

Τί είναι για μένα το Chat...

(1/9) > >>

The_Ghost:
Πέρασε καιρός από τότε που έγραψα κάτι στο Forum, και είμαι απόλυτα βέβαιος πως σάς έλειψα! (Είμαι ψωνάρα), αποφάσισα λοιπόν να θέσω ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα να σκεφτείτε πριν απαντήσετε και όχι να γεμίσετε ανούσια γραμμές κειμένου.....
Για μένα το chat, ξεκίνησε σαν ένα "συμπλήρωμα χρόνου" της πολύωρης και κουραστικής δουλειάς μου, όμως με τον καιρό έγινε ένα μέσο για να γνωρίσω κόσμο από εκεί....... και πιστέψτε με έχω γνωρίσει πολλούς.......
Εγινε μέσο, μέσω των irc servers, να κατεβάζω mp3s kai videos, χωρίς η μηχανογράφηση της εταιρείας να καταλαβαίνει αν κάνω downloadings....... (ναι! είμαι και πονηρός)
Ομως κάποια στιγμή..... με κούρασε!!!! η συνεχής εμφάνιση μου, η καθημερινή επαφή με συγκεκριμένα άτομα, σίγουρα κούρασε και εκείνους.... και τελικά...... γύρισα εκεί που ξεκίνησα! στο να μπαίνω όταν θέλω να γεμίσω το χρόνο μου και να επικοινωνήσω (και μόνο!!!) με κάποιους!
Σας ζάλισα!!!!!! σκεφτείτε και πείτε μου!
Να είστε όλοι και όλες καλά!

bartatilas:
Εγώ από την αρχή ήμουν αντίθετος σε γνωριμίες μέσω Internet. Θεωρούσα τα άτομα αυτά προβληματικά. Κάποια μέρα λοιπόν αποφάσισα να μπω στο chat του kithara.gr! Γνώρισα αρκετές κι ενδιαφέροντες ψυχές, έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου να μην χάσω καμία συνάντηση (ελπίζω να τα κατάφερα ;D)! Τα βράδυα μου γέμισαν με ουσιώδεις συζητήσεις. Όταν στην δουλειά βάλαμε Internet, άρχισα να μπαίνω τα πρωινά και να γνωρίζω περισσότερους ανθρώπους. Ορισμένες καταστάσεις όμως μου έδειξαν ότι η πρώτη μου εντύπωση ήταν αληθής. Όσοι επιδιώκουμε να γνωρίσουμε κόσμο μέσω ενός chatroom είμαστε προβληματικοί. Έκανα λοιπόν, διαγραφή από το chat κι έμεινα εδώ, στο forum που περιέχει μεγαλύτερη ουσία. Διατηρώ βέβαια τις παλιές μου ενδιαφέρουσες γνωριμίες γιατί το θεωρώ απόλυτα σωστό. Αυτά....

Witchking:

--- Παράθεση από: Che Guevara στις 29/08/03, 11:51 ---Εγώ από την αρχή ήμουν αντίθετος σε γνωριμίες μέσω Internet. Θεωρούσα τα άτομα αυτά προβληματικά. Κάποια μέρα λοιπόν αποφάσισα να μπω στο chat του kithara.gr! Γνώρισα αρκετές κι ενδιαφέροντες ψυχές, έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου να μην χάσω καμία συνάντηση (ελπίζω να τα κατάφερα ;D)! Τα βράδυα μου γέμισαν με ουσιώδεις συζητήσεις. Όταν στην δουλειά βάλαμε Internet, άρχισα να μπαίνω τα πρωινά και να γνωρίζω περισσότερους ανθρώπους. Ορισμένες καταστάσεις όμως μου έδειξαν ότι η πρώτη μου εντύπωση ήταν αληθής. Όσοι επιδιώκουμε να γνωρίσουμε κόσμο μέσω ενός chatroom είμαστε προβληματικοί. Έκανα λοιπόν, διαγραφή από το chat κι έμεινα εδώ, στο forum που περιέχει μεγαλύτερη ουσία. Διατηρώ βέβαια τις παλιές μου ενδιαφέρουσες γνωριμίες γιατί το θεωρώ απόλυτα σωστό. Αυτά....
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν βρίσκω πουθενά κάτι αφύσικο ή προβληματικό , κάποια στιγμή να έχεις την περιέργεια ή το ενδιαφέρον να γνωρίσεις κάποιους από αυτούς με τους οποίους μιλάς....
Η συνέχεια αυτής της γνωριμίας άπτεται άλλων διαδικασιών από εκεί και έπειτα.

Μην φτάνεις στο άλλο άκρο λοιπόν...

bartatilas:

--- Παράθεση από: parpen στις 29/08/03, 12:00 ---Δεν βρίσκω πουθενά κάτι αφύσικο ή προβληματικό , κάποια στιγμή να έχεις την περιέργεια ή το ενδιαφέρον να γνωρίσεις κάποιους από αυτούς με τους οποίους μιλάς....
--- Τέλος παράθεσης ---
Μα το προβληματικό δεν είναι η γνωριμία, αλλά το ότι μιλάς με όλους αυτούς μέσω ενός η/υ!

The_Ghost:
Οχι να μιλάς..... αλλά σε κάτι εικονικό να βάζεις θεμέλια.......

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση