Ειδικά θέματα > Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Floyd Rose
Giorgos K.:
θα έλεγα''γενικώς για πιο μοντέρνα μουσική'' καθώς χρισημοποιήται και απο fusion,rock
αλλά απο blues και jazz δέν έχω δεί
οπότε μάλλον μέσα είμαι :P
jim.ni:
--- Παράθεση ---Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι Huh Ευχαριστω!
--- Τέλος παράθεσης ---
είναι ένας μεγάλος μπελάς, αν δεν έχεις εξοικειωθεί μ' αυτό ή αν δεν είναι καλής ποιότητας ;D
Seth21:
Λοιπον, εχω μια κιθαρα με original floyd rose. Στο ανεβασμα η στο κατεβασμα του τρεμολο ανεβενει η κατεβενει το πολυ 1,5 τονο και μετα σκληραινει πολυ το τρεμολο και φοβαμαι μη του κανω ζημια...Ειναι λογικο? Ειχα την εντυπωση οτι μπορεις να ανεβοκατεβεις παραπανω..πχ 2-3 τονους κλπ :-\
Jizzzm:
τελικά το floyd ενας μπελάς ειναι (αρχικα μια κάψα...)...τουλάχιστον ετσι το βλέπω εγώ! Η επομενη κιθάρα παντως 8α φροντίσω να μην έχει...προτιμω tunomatic τωρα πια...
Panagiotisrx7:
--- Παράθεση από: Seth21 στις 06/06/08, 22:36 ---Λοιπον, εχω μια κιθαρα με original floyd rose. Στο ανεβασμα η στο κατεβασμα του τρεμολο ανεβενει η κατεβενει το πολυ 1,5 τονο και μετα σκληραινει πολυ το τρεμολο και φοβαμαι μη του κανω ζημια...Ειναι λογικο? Ειχα την εντυπωση οτι μπορεις να ανεβοκατεβεις παραπανω..πχ 2-3 τονους κλπ :-\
--- Τέλος παράθεσης ---
Σαν θέμα Set Up Μου ακούγεται. Παίζει ρόλο ο αριθμός η διάταξη αλλά και η παλαιότητα των ελατηρίων πίσω.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση