Ειδικά θέματα > Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
sustain?
zeromancer:
δεν ξερω ειλικρινα ρε παιδια...στο tube δεν ξερω πως να το ψαξω το video...ουτε κατα τυχη δεν εχω δει...αλλα στο live εδω που ειχα δει ο κιθαριστας πηγε να το κανει την πρωτη φορα κ δεν του επιασε οποτε αν ηταν με πεταλι δεν θα του επιανε αμεσα?μετα επεμεινε λιγο κ του βγηκε....σαν να "απομαγνητιζει"του μαγνητες ενα πραγμα...ενα τετοιο σφυριγμα...φανταστητε ηχος σαν ebow περιπου...
drakoumel:
Να κάνω όμως μια προσπάθεια ε?
Για δες αν εννοείς κάτι τέτοιο....
http://rapidshare.com/files/115753597/harmo.mp4.html
zeromancer:
οχι ρε συ δρακουμελ...αρμονικη ειναι αυτη εγω σου λεω πως κρατουσε τον ηχο για 2 και παραπανω λεπτα... ??? ???οπως εκανες εσυ την αρμονικη,(πολυ ομορφη κιθαρα schecter ειναι???)αυτος αφηνε το δεξι πανω στην χορδη κ ο ηχος συνεχιζε ν ακουγεται....δεν ξερω ρε παιδια ισως κανω λαθος αλλα το εχω δει κανα 3 φορες κ μου εχει κανει εντυπωση
faser:
Το αριστερό του χέρι που το είχε εκείνη την ώρα; Μήπως στις μπάσες χορδές στο ύψος της γέφυρας; Υποψιάζομαι ότι με το αριστερό mutαρε τις μπάσες χορδές μέχρι τη σολ, και με ένα δάκτυλο του δεξιού χεριού mutαρε τη μι καντίνι έτσι ώστε η μόνη ελεύθερη να είναι η σι η οποία έκανε feedback.. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο; ???
drakoumel:
OK....
Προσπάθεια δεύτερη!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0
στο 2:35....
Ένας κορυφαίος κιθαρίστας....μια κορυφαία κιθάρα....ένας κορυφαίος compressor....:P ......? αν και αυτό είναι απλά ένα bend...
Πάντως στις αρμονικές που σου έδειξα πριν..όπως είδες δε τις άφηνα ..... απλά για να στο δείξω....ανάλογα με το gain...και φυσικά με τον εξοπλισμό....κρατάει μέχρι μεθαύριο...
Αρμονική θα ήταν αυτό που θα είδες....
Απλά ...τώρα...αν έξυνε το αυτί του την ώρα που ακουγόταν αυτό....μπορεί και να είχε το midi switch στο αυτί του... :P
Μπλόφα θα ήταν...χτυπας την αρμονική και μετά αν θές..κράτα το εκεί....άναψε τσιγάρο....μουτζωσε το πλήθος...χτύπα το πιατίνι...παίξε γιογιο.....κλπ... δε παίζει ρόλο...
ΥΓ: Nαι schecter είναι....!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση