Ειδικά θέματα > Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Πώς παίζεται αυτό εδώ???
Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood:
Hybrid κύριοι. Hybrid picking αφου σας καίει τόσο η πένα... :P :P :P
Joevaicci:
Ναι αλλά θέλει πολλή εξάσκηση για να ακούγεται το ίδιο η νότα που βαράς με την πένα με αυτήν που βαράς με το δάχτυλο. Και πρέπει να το δοκιμάσεςι σε όλα τα ζεύγη χορδών και σε διάφορα σημεία στην ταστιέρα. Όπως το πε ο faser είναι το πιο βολικό και εύκολο νομίζω.
--- Παράθεση από: Joevaicci στις 13/06/08, 12:23 ---Ναι αλλά θέλει πολλή εξάσκηση για να ακούγεται το ίδιο η νότα που βαράς με την πένα με αυτήν που βαράς με το δάχτυλο. Και πρέπει να το δοκιμάσεςι σε όλα τα ζεύγη χορδών και σε διάφορα σημεία στην ταστιέρα. Όπως το πε ο faser είναι το πιο βολικό και εύκολο νομίζω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Kαι το alternate picking θέλει εξάσκηση, και το economy θέλει εξάσκηση, και τα arpeggios θέλουν εξάσκηση.... Αnd it goes on, and on.... ;) ;)
Nexis:
Οπως το περιγράφει ο faser νομίζω είναι το πιο εύκολο ενώ με hybrid είναι πιο καθαρό. Αν παίζεις με παραμόρφωση νομίζω ο πρώτος τρόπος είναι οκ. Χωρίς παραμόρφωση νομίζω καλύτερα με τον δεύτερο τρόπο.
Απο ότι πρόσεξα έχει 4 χορδές το tab που δείχνεις. Απλά βαρέθηκες να γράψεις και τις άλλες η μήπως το tab είναι για μπάσο?
Ο μόνος λόγος που διαφωνώ με του faser είναι οτι αφορά μόνο δακτυλοθεσίες που απέχουν 2 χορδές. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, γιατι είναι ένα πρόβλημα που δεν με απασχόλησε ποτέ.. Απο κει και πέρα πιστεύω οτι η τεχνικη΄πρέπει να είναι πιο ευέλικτη...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση