Ειδικά θέματα > Τρόποι παιξίματος, τεχνικές
Ρυθμύσεις Ήχου
Rosstrobon:
Παιδιά δεν ξέρω αν τοποθέτησα αυτό το τόπικ στη σωστή ενότητα.Θα ήθελα να μου κάποιος αν ξέρει πώς μπορώ να έχω τον ήχο του Kirk Hammet σε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Q7C90sLh5Ok.Μιλάω για τα σόλο του συγκεκριμένα.Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
HeavyHead:
φιλε μου τον ηχο απο γνωστα συγκροτηματα δεν μπορεις να τον πιασει κανεις ευκολα κ με τον εξοπλισμο που διατιθεται στο εμποριο...εχω μεγαλη αγαπη προς του metallica κ σου λεω οτι αυτα που χρησιμοποιουν ειναι καραμονταρισμενα!!
το μονο που θα μπορουσες να παρεις αν θες να πιασεις καπως τον ηχο ειναι να αγορασεις την κεφαλη της randall με τα μοντουλακια του κερκ που περιπου φθανει τα 2000-2300 το σετ αυτο :-X
κ μην ξεχνας οτι κ ο τροπος παιξιματος επιρεαζει κ αυτος τον ηχο ;)
drakoumel:
Επειδή σίγουρα μεγάλο μέρος του ήχου είναι στα δάκτυλα......OMG για το παίξιμο του hammet σε αυτό το video....
Σου εύχομαι να μην αποκτήσεις ποτέ αυτόν τον ήχο....
Αν και φαίνονται ψιλο-λιωμένοι ....και η κιθάρα του ξεκούρδιστη ......πάντως ήταν απαράδεκτο...
Edit:ξαναβλέποντας το τώρα μπορεί και να τον αδίκησα τον άνθρωπο.... δεν είμαι όμως σίγουρος....η κιθάρα του ήταν ξεκούρδιστη. Αλλά απο την άλλη τα σηκώματα του άθλια...δε ξέρω...
sanders:
drakoumel πρεπει να χεις δικιο το χα παρατηρησει και παλιοτερα οτι κατι δεν παει καλα με τις κιθαρες του James και του Hammett σε αυτο το video.... ???
BluesMe:
Βασικά κι η φωνή του Hetfield .... ξεκούρδιστη είναι σε αυτό το βίντεο κι αυτή.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση