Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης
* Αιτήσεις επαναφοράς θεμάτων *
ερεβος:
Κι εγω το θεωρω ασκοπο το "αιτησεις επαναφοράς" γιατι εφόσον καποιος mod ή admin θεωρησε καποιο θέμα αχρηστο οτι και να πούμε εμείς δύσκολα θα του αλλάξουμε γνωμη...αρα?
pinelopi:
Γνώμη μου είναι ότι το ''πολλοί το θέλουν πίσω'' δεν μπορεί να αποτελεί απο μόνο του ισχυρό κριτήριο για την επαναφορά ενός θέματος.
Κάποια απο τα θέματα που μπήκαν στον Κάδο είχαν πολλή κίνηση αλλά τίποτα ουσιαστικό να προσφέρουν. Κι όταν λέω ουσιαστικό εννοώ ότι μάλλον δεν ενδιαφέρει και κανέναν το Τι σκέφτεσαι Τώρα π.χ. Ήταν μια ευκαιρία για τσατινγκ απλά. Αφού όμως υπάρχει ο αντίστοιχος χώρος για κάτι τέτοιο ποιός ο λόγος ύπαρξής του στο φόρουμ; ??? Όλοι κάποια στιγμή μπορεί να τσατάρουμε μέσα στο φόρουμ αυτό όμως δεν είναι το ίδιο ....για κάποιους αυτό είναι ο κανόνας και πιθανόν αυτοσκοπός :P
Δεν νομίζω οτι κανείς μάς επιβάλλει να μιλάμε μόνο για θέματα επιπέδου Βέλτσου στο Περί Παντός, ούτε να χρησιμοποιούμε το λεξιλόγιο του Ζουράρι (θου Κύριε).
Μήπως έχουμε απο μόνοι μας τραγικοποιήσει λίγο τα πράγματα; :-\
Κι επειδή έχουμε πει ξανά ότι το φόρουμ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια διαδικτυακή ''παρέα'' αναρωτιέμαι...αν σε κάποια σοβαρή συζήτηση στην παρέα μας υπάρχουν πάντα 3-4 που την κάνουν στο τέλος πανηγύρι με άσχετα και ανόητα σχόλια δεν θα τα παίρναμε; Δεν θα προσπαθούσαμε να τους ''επαναφέρουμε στην τάξη''; Κι αν δεν επανέρχονταν κατόπιν των δικών μας συστάσεων; Μάλλον δεν θα τους ξαναφέρναμε στην παρέα...
Επειδή εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά, όταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι κάποια πράγματα έχουν και κάποια όρια τότε αναγκάζονται να λαμβάνουν και πιο αυστηρά μέτρα (διαδικτυακά) οι αρμόδιοι γι' αυτό. Δεν είναι λογικό;
Τόσο απλό είναι και καθόλου λογοκριτικό, νομίζω..... :)
freemind:
Εγω προτεινω, για να μην τρωμε τα μουστακια και τις τριχες μας, να δημιουργηθει μια ιδιαιτερη υποκατηγορια στην οποια θα πηγαινουν τα chat thread.Σε αυτη δεν θα μετρανε τα μηνυματα.Ετσι τιποτα δε θα διαγραφεται και τιποτα δεν θα προκαλει ανταγωνισμο μηνυματων και chat...
Σιδηρόπουλος:
--- Παράθεση από: freemind στις 07/12/03, 16:06 ---Εγω προτεινω, για να μην τρωμε τα μουστακια και τις τριχες μας, να δημιουργηθει μια ιδιαιτερη υποκατηγορια στην οποια θα πηγαινουν τα chat thread.Σε αυτη δεν θα μετρανε τα μηνυματα.Ετσι τιποτα δε θα διαγραφεται και τιποτα δεν θα προκαλει ανταγωνισμο μηνυματων και chat...
--- Τέλος παράθεσης ---
συμφωνω
Βραζίλης:
Το οτι πολλοι θελουν ενα θεμα πισω, ειναι ενας λογος που πιθανον να κανει το θεμα να επιστρεψει. Δεν εξαρταται μονο απο διαχειριστες/συντονιστες. Η διαφορα ειναι οτι αν δε το ζητησει κανεις, σιγουρα θα διαγραφει δια παντος.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση