Ειδικά θέματα > Τρόποι παιξίματος, τεχνικές

ψαχνω νοτες τραγουδιων με αρπίσματα

<< < (2/3) > >>

ηλιαχτίδα:
λοιπόν ήταν λίγο δυσνόητο αυτό που έγραψα... :Pτο ξέρω ότι τα αρπίσματα ουσιαστικά είναι ακόρντα που παίζονται με κάθε δάχτυλο ξεχωριστά... αυτό που ψάχνω είναι μελωδίες σε πεντάγραμμο... πιο πολύ μπαλάντες ελληνικές και ξένες... η αλήθεια είναι ότι αν και εχω κάνει 9 μαθήματα μόλις , προσπαθώ τα ακόρντα αλλά δεν μου βγαίνουν... μόνο εγώ καταλαβαίνω τι παίζω ;D για αυτό προτιμώ τα αρπίσματα... και εκεί βέβαια μπερδεύομαι αρκετά επειδή χρειάζονται διάφοροι συνδυασμοι δαχτύλων στο δεξί χέρι... έψαχνα στο ιντερνετ κάτι πιο αναλυτικό όχι μόνο ακόρντα και δεν βρήκα... δλδ παρτιτούρες που να κατευθύνουν και ποια δάχτυλα θα πρέπει να παίξω... αγαπημένα μου κομμάτια είναι αρκετες μπαλαντες  των scorpions...  μακαρι κάποτε να τα παίξω... ευχαριστώ πάντως που μ απαντάτε:D  να στε καλα... :-*

Snoop_:
απλα για ξενα τραγουδια μπορεις να κατεβασεις το "guitar pro" . Ειναι ενα προγραμμα που σου δειχνει πενταγραμμο και ταμπλατουρα και επισης σου παιζει και το τραγουδι . Εχει πολλα οργανα μεσα. Απο κιθαρα , πιανο , πνευστα , μεχρι και ντραμς . Ειναι πολυ ευκολο και στην χρηση του. Ψαξ' το .!!!.

ηλιαχτίδα:
το έχω κατεβάσει το guitar pro... δεν με βοηθάει όμως νομίζω καθώς δεν πολυκαταλαβαίνω πως να το χρησιμοποιώ και μου φαίνεται ο ήχος των μελωδιών περίεργος... :P

sakman:
Αυτό που θα σου προτείνω εγώ είναι αν δεν ξέρεις να μάθεις να διαβάζεις και ταμπλατούρες και μετα θα βρεις αρκετά κομμάτια με αρπίσματα.. Το πρώτο τραγούδι που έπαιξα εγώ με αρπίσματα είναι το everybody hurts των REM...
Αν σε ενδιαφέρει προσπάθησέ το από εδώ

ηλιαχτίδα:

--- Παράθεση από: sakman στις 06/09/08, 15:09 ---Αυτό που θα σου προτείνω εγώ είναι αν δεν ξέρεις να μάθεις να διαβάζεις και ταμπλατούρες και μετα θα βρεις αρκετά κομμάτια με αρπίσματα.. Το πρώτο τραγούδι που έπαιξα εγώ με αρπίσματα είναι το everybody hurts των REM...
Αν σε ενδιαφέρει προσπάθησέ το από εδώ

--- Τέλος παράθεσης ---
ναι!!! τέτοια κομματια ψάχνω ;Dειτε σε ταμπλατουρα , ειτε σε πενταγραμμο...ξερω να διαβαζω ταμπλατουρα :Pσε ευχαριστώ βρε παρα μα παρα πολυ!!! ;D ;D ;Dμπήκες μες το μυαλο μου :Pτελειο το τραγουδακι.....μπορω να το βγαλω ανετα πιστευω.... :-*

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση