Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Ρυθμίσεις για ήχο του '70
D@ve Murray:
Θα βοηθισω οσο μπορω...οι λαμπες που αναφερομαστε σους ενισχυτες δεν εχουν καμια σχεση με τις λαμπες φωτισμου...υπαρχουν σε πολλα μεγεθη και ειδη...οπτικα ειναι σαν λαμπες που μεσα εχουν κυκλωματα(με σιδερακια και μικρα πραγματακια.....οχι τσιπακια...)...σρησημοποιουνται ως ''συσκευες'' προενισχυσης και τελικης ενισχυσης...εχουν εναν πολυ χαραστηριστικο γλυκο ηχο....αναγνωρισιμο απο μιλια μακρια...ξερω δεν βοηθισα πολυ αλλα δεν ειμαι καθολου καλος στα τεχνικα...απανταω για να ξαναερθει ψηλα να το δει καποιος ειδικος να μας βοηθισει....
ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
ο προγονος του τρανζιστορ
Arg0:
--- Παράθεση από: Dave Murray στις 23/02/04, 11:15 ---εχουν εναν πολυ χαραστηριστικο γλυκο ηχο....
--- Τέλος παράθεσης ---
Οχι παντα Dave, Triple Rectifier θυμασαι??? ;D
ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
...εγω παντως σημερα το πρωι που ξυπνησα ηθελα να φτιαξω ηχο του 2345 μ.Χ. Εχεται καμια ιδεα?
D@ve Murray:
--- Παράθεση από: sotriani στις 26/05/04, 02:16 --- ...εγω παντως σημερα το πρωι που ξυπνησα ηθελα να φτιαξω ηχο του 2345 μ.Χ. Εχεται καμια ιδεα?
--- Τέλος παράθεσης ---
Να ταξιδεψεις στο 2375 και να τους ρωτησεις πως φτιαχναν τον ηχο τους 30 χρονια πριν....οπως κανουμε και εμεις εδω....σωστοστ???
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση