Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας στίχοι και ποιήματα

ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ(ΡαψωδίαΑ+Β+Γ)Δ σε εξέλιξη...

<< < (2/45) > >>

Ωρίωνας:
Θα πω μια κακία τώρα (και συνάμα αλήθεια) ίσαμε το μπόι μου!

Βάζουν οι δισκογραφικές την Ελεάνα Βραχάλη (η οποία μπροστά σου κλάνει φασκόμηλα) και τους γράφει τραγούδια γεμάτα λάθη και οξύτονες ρίμες, κι αν ήξεραν έστω και λίγο απο στιχουργική και έγραφες τραγούδια για τους καλλιτέχνες που γράφει η Βραχάλη θα είχαν την υποχρέωση να σου φιλάνε τα χέρια.

ΤΙ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΈ!

Έβαλες ομοιοκαταληξία σε 1000 στίχους του Ομήρου και θέλεις να σε σχολιάσουμε κιόλας?

ΆΞΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΩΡΙΑΤΗΣ:
Χίλια μπράβο και από μένα, για την καθ' όλα αξιέπαινη και αξιοθαύμαστη προσπάθεια, οπλισμένος με ταλέντο, μεράκι και τεράστια υπομονή, να τολμήσεις να αποδώσεις έμμετρα τόσο πετυχημένα [από όσο διαβάσαμε μέχρι τώρα τουλάχιστον] το ''Ποίημα των Ποιημάτων''
Μακάρι να μπορέσεις να το εκδώσεις

ivikos:
Φίλε μου Ωρίωνα
δεν ξέρω την κοπέλα που λες..τώρα θα προσπαθήσω να βρω κάτι δικό της από περιέργεια..
αλλά και πάλι ας μην τους εκτελούμε...αφού υπάρχουν ακροατές;
όσο για τις δισκογραφικές δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα πω κακία και δεν θέλω........

Τώρα τον σχολιασμό τον θέλω γιατί διορθώνει κάτι στραβό...
όσο για τον αριθμό είναι 10000 οι στίχοι,(όχι 1000) και  απομένουν άλλες 2500..
αλλά ο Θεός μου έβαλε κι άλλο σαράκι: την Ιλιάδα, που είναι τεράστιος ο όγκος της και νομίζω πιο δύσκολη.
Ως τώρα σχεδόν μισοτελείωσα την Α ραψωδία της
Ελπίζω να  μου δοθεί η δύναμη να την τελειώσω κι αυτή...
και επειδή δεν θέλω να κρύβομαι, αυτά τα δύο έργα αν με το καλό τα τελειώσω θα τα θεωρήσω για μένα ως το
"ΕΡΓΟ  ΖΩΗΣ" μου

Φίλε μου ΧΩΡΙΑΤΗ κι εσένα σ' ευχαριστώ και ελπίζω ότι κάποτε θα τα καταφέρω και στην έκδοση...
φιλαράκια να είστε πάντα καλά!!!

Ωρίωνας:
Μπερδεύτηκα με τόσα μηδενικά!
Α! Και που 'σαι δεν εκτελώ κανέναν!
Μπορώ να τεκμηριώσω αυτά που λέω και κάποια στιγμή θα το κάνω με στοιχεία και λεπτομέρειες.

Αν συμπεριφερόμαστε στον μέτριο σαν να είναι άριστος, πες μου ειλικρινά, δεν είναι αυτενεργά κατάφορη αδικία για εκείνον (δλδ εσένα) που είναι πραγματικά άριστος?
Και αυτό το λέω έχοντας διαβάσει όσα έχεις γράψει έως τώρα.
Όταν προβάλεις όλο το έργο της Οδύσσειας θα κάτσω να το μελετήσω προσεκτικά.
Για την Ιλιάδα σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλό κουράγιο (και για την Οδύσσεια βέβαια).

Επανέρχομαι με τροποποίηση στο σχόλιο ελπίζοντας να την δούνε τα παιδιά που έχουν τη διαχείριση.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΣΗΜΑΙΑ" ΤΟΥ KITHARA.GR

gkou:
Τα σχόλια χάνουν την αξία τους μπροστά σε ένα τέτοιο αριστούργημα...Αν σου πω ότι κατάπια τη γλώσσα μου; ::)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση