Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο
Αναβάθμιση του φόρουμ!
Pappas10:
--- Παράθεση από: spiros69 στις 25/04/10, 21:00 ---oι αγγελίες που είναι?? ???
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλημέρα, χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Πως μπορώ να ανοίξω θέμα και να απαντήσω χωρίς παράθεση;;; Έχω τέτοιο δικαίωμα ως χρήστης; Δεν έχω προλάβει να κοιτάξω για να είμαι ειλικρινής.
Βραζίλης:
--- Παράθεση από: Pappas10 στις 17/09/14, 10:52 ---Καλημέρα, χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Πως μπορώ να ανοίξω θέμα και να απαντήσω χωρίς παράθεση;;; Έχω τέτοιο δικαίωμα ως χρήστης; Δεν έχω προλάβει να κοιτάξω για να είμαι ειλικρινής.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάτα το κουμπί Απάντηση, ή γράψε στο κουτάκι "Γρήγορη απάντηση".
Τέτοιες ερωτήσεις καλύτερα θα ήταν να μπαίνουν στον πίνακα Λάθη και προτάσεις.
Υπόψη οτι στο φόρουμ (στο επάνω οριζόντιο μενού) υπάρχει και το κουμπί Βοήθεια. (Δυστυχώς δεν έχουν μεταφραστεί πλήρως στα ελληνικά όλες οι σελίδες της Βοήθειας)
Βραζίλης:
--- Παράθεση από: Spyros Delta στις 16/09/14, 11:23 ---Ωραιο κολπο, αλλα ....
--- Παράθεση από: master of puppets στις 07/09/11, 22:15 ---...δεν παλεύεται η κατάσταση χωρίς τη νυχτερινή εμφάνιση..
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, υπήρξε μια διένεξη με τον κώδικα που αλλάζει εμφάνιση. Επεξεργάζομαι εναλλακτικό τρόπο και θα δώσω λύση σήμερα ή αύριο...
Βραζίλης:
Η νυχτερινή εμφάνιση επανήλθε! ;)
Μπορείτε να την επιλέξετε μέσα από την επιλογή: Προφίλ - Αλλαγή προφίλ - Ρυθμίσεις εμφάνισης - Επιλεγμένη εμφάνιση ... (αλλαγή)
(ή πατήστε εδώ: http://forum.kithara.gr/index.php?action=theme;sa=pick )
Αν παρατηρήσετε να λείπει κάτι που υπήρχε στην Προεπιλεγμένη (Ημερήσια) εμφάνιση, πείτε μου και θα το φτιάξω.
Υ.Γ. Συγγνώμη για την καθυστέρηση, υπήρξαν κάποιες άλλες προτεραιότητες...
Spyros Delta:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση