Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ
Κατασκευή DIY: Φτιάχνουμε κάτι μαζί;..τι θα κάνατε κέφι;
Μάνος Καμπούρης (m.k.):
Εγώ θα ήθελα κάτι πιο απλό, όπως ένα τροφοδοτικό για 10 έως 12 πετάλια των 9V.
Όπως λέει και ο Βασίλης, θα προτιμούσα να το κάναμε σαν workshop, γιατί από μόνος μου δύσκολα θα κάτσω να το κάνω… ;D :eee !
dimitris199321:
paidia tormeri idea...ego oms den ksero tipota makari na kataskeyaso kai ego kati mono s...ime 17 kai den exo idea apo kiklomata...oti kaname stin fisiki kati me piknotes kai antistates.....:D
ilias73:
Φοβερη ιδεα, αλλα θα πρεπει να ειναι πολυ επεξηγηματικο γιατι και εγω ειμαι ανιδεος με ηλεκτρονικα αλλα θα προσπαθησω.
zeromancer:
andr1anos σε ζηλευω φιλε μου οχι μονο για τις γνωσεις αλλα και για το μερακι και την φιλικη σου διαθεση.Μπραβο παιδια μακαρι να το κανετε και να μας το παρουσιασετε.Εμεις που δεν εχουμε ιδεα θα χαρουμε να μαθουμε και κανα 2 πραγματα απο τα ποστ που θα παραθεσετε μετα
--- Παράθεση από: m.k. στις 24/06/10, 13:00 ---Εγώ θα ήθελα κάτι πιο απλό, όπως ένα τροφοδοτικό για 10 έως 12 πετάλια των 9V.
Όπως λέει και ο Βασίλης, θα προτιμούσα να το κάναμε σαν workshop, γιατί από μόνος μου δύσκολα θα κάτσω να το κάνω… ;D :eee !
--- Τέλος παράθεσης ---
Ωραια ιδεα αλλα δεν ξερω αν ειναι τοσο πολυ απλο...ειδικα αν κανουν τα παιδια ενα τροφοδοτικο που θα δινει και 12v.Αληθεια ποσο mA μπορει να φτασει max ενα τετοιο...θα ειναι παρα πολυ χρησιμο αν ξεπερναει τα 1700 του 1spot
Απόλλων:
Μπράβο Αδριανέ. Εξαιρετική πρωτοβουλία και έμπνευση. Απ' ό,τι βλέπω από την μέχρι τώρα συμμετοχή στη συζήτηση, θα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον.
Κι εγώ θα ενδιαφερόμουν για ένα πετάλι με ξεχωριστό booster και overdrive, σε στυλ MXR MC-402 ή Fulltone Fulldrive.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση