Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Σε ποιο πόδι???

<< < (2/4) > >>

guitarlover:
Kai egw apo oti kserw kai apo o,ti exw mathei edw kai kapoia xronia pou kanw kithara thn klasikh an eisai deksioxeiras prepei na thn vazeis sto aristero sou podi me ton tropo pou proanefere o Arg0. Twra gia akoustikh kai hlektrakoustikh opws se voleuei apla o tropos gia klasikh einai safos pio 3ekourastos gia thn mesh kai ta xeria. Omws h hletrikh kai h akoustikh exoun mikrotera se megethos bratsa so den exeis provlhma me opoio tropo kai na paikseis. Exontas thn sto aristero podi paizeis omws ligo kalutera giati stirizetai polu kalutera h kithara.

Καρχαρίας:
Το βρήσκω λίγο αλλόκοτο σαν δεξιόχειρας να ακουμπήσω την κιθάρα στο αριστέρό πόδι μου..??? ??? ??? Θα πρέπει να τεντώσω και το αριστρό χέρι μου στο Θεό για να παίξω...

Makis Hourdakis:
Εγώ πάντως έχω κλασική και είτε παίζω πεντάγραμμο είτε τραγούδια στο δεξί τη βάζω (δεξιόχειρας είμαι). Το μόνο οτι ζωρίζομαι λίγο να πιάνω συγχορδίες του τύπου Eb.

Feanor:
Εγω παντως την ηλεκτρικη την στηριζω στο
δεξι

jimaras:
Στην κλασικη χρησιμοποιουμε το αριστερο ποδι με το υποποδιο γιατι εκει ειναι η ιδανικοτερη θεση για γρηγορο παιξιμο με τα δακτυλα και για apoggiado/picato αρπισματα και ειναι για μενα τουλαχιστον πολυ πιο ξεκουραστη θεση. Η ηλε/κη δεν μπορει να παιχτει με τον ιδιο τροπο γιατι το σωμα της εχει πολυ μικροτερο ογκο οποτε δεν θα βολεψει κανενα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση