Διάφορα > Λοιπά

καμια ιδεα για διακοπες?

<< < (2/8) > >>

kostas80:

--- Παράθεση από: corpse_bride στις 17/06/11, 15:09 ---Που σκεφτεστε για διακοπες? Δωστε καμια καλη ιδεα για νησι! Να μην ειναι ακριβα, γιατι νταξει, φοιτητες ειμαστε! :P Επισης, πιστευετε οτι αμα δεν κλεινεις δωματιο απο πριν, μπορεις να βρεις ευκολα κατι καλο? (ουτως η αλλως για μεσα ιουλη ενδιαφερομαι) ευχαριστω!! :-*

--- Τέλος παράθεσης ---

θες Κυκλάδες ? θες Ιόνιο ? θες Σποράδες ? ......... μεταφορικό μέσο υπάρχει ? μηχανάκι ? του του ? autostop ?
θα πας με παρέα ή με την κοπέλα σου ?
Δώσε πληροφορίες γιατί όλα παίζουν ρόλο  ;)

Δωμάτιο θα βρεις παντού μέσα στον Ιούλιο .

Επίσης στο ίδιο thread θα μπορούσατε οι παλαιότεροι να μας δώσετε τα φώτα σας για βολικούς προορισμούς με μωρό ?  ;D

ΡιχάρδοςΜαυροπερισσότερος:
Εχμ...δε ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά πρόκειται για κοπέλλα... ::) ;D
Από κυκλάδες, η Άνδρος είναι μια πολύ καλή επιλογή. Καλές παραλίες, καλές τιμές, δεν πας όμως για ανελέητο clubbing! Στα ίδια περίπου στάνταρ είναι και η Νάξος (λίγο πιο κοσμοπολίτικη)
Μια άλλη επιλογή που θα πρότεινα είναι η Λευκάδα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παραλίες (μάλλον οι καλύτερες της χώρας), γλιτώνεις τα ακτοπλοικά που έχουν ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και έχει απ'όλα: και έξαλλη ζωή, και χαλαρά μέρη...φοβερο νησι.

RevonFyll:
Α καλα οτι να'ναι.Με χτυπησε η ζεστη!Και εγω Λευκαδα ηθελα να προτεινω πιο πανω... ;D

parantox:
Λευκάδα πήγα πέρυσι αυθημερόν από άλλο κοντινό μέρος και έχω να πω ότι μου άρεσε. Έχει διαδρομές μέσα απο βουνό αν έχεις μεταφορικό μέσο να ξέρεις, υψόμετρο και τέτοια, και μαγευτική θέα προς τα κάτω. Και Πόρτο Κατσίκι...κάνε μια αναζήτηση Google να δεις.

Πάντως σε όποιο νησί και να επιλέξεις να πας πιστεύω θα περάσεις ωραία, όλα έχουν κάτι διαφορετικό και οι θάλασσες δε συγκρίνονται.

corpse_bride:

--- Παράθεση από: kostas80 στις 17/06/11, 22:40 ---
θες Κυκλάδες ? θες Ιόνιο ? θες Σποράδες ? ......... μεταφορικό μέσο υπάρχει ? μηχανάκι ? του του ? autostop ?
θα πας με παρέα ή με την κοπέλα σου ?
Δώσε πληροφορίες γιατί όλα παίζουν ρόλο  ;)

--- Τέλος παράθεσης ---
Προτιμώ κάτι σε Κυκλάδες, αλλά όχι απαραίτητα. Σημαντικό είναι να μην είναι πολυ μακριά. Μεσο δεν υπάρχει κ θα παω με το αγορι μου (δεν νομιζω οτι ειμαι λεσβια:P)

Για Ανδρο σκέφτηκα σαν καλυτερη επιλογη, αλλα το ψαχνω ακομα..
Και η Λευκαδα πρεπει ναναι πολυ ωραια, απλα μαλλον του χρονου με βλεπω κατα κει... :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση