Διάφορα > Λοιπά
Συνδεσμολογία, backing tracks και DAW
saved:
Φιλαρακι,το audacity τα σπαει ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΕ ΤΟΥ
mouz:
και εγώ με το delay τα είχα βρει σκούρα και δεν μπορούσα να ηχογραφήσω με τίποτα. Μέχρι και ένας φίλος πολύ πιο γνώστης από μένα ήρθε και άκρη καλά καλά δε βρήκε (δεν άκουγα delay αλλά για κάποιο λόγο δεν έγραφε σωστά). Και η κάρτα ήταν ψιλοκαλή (έτσι νομίζω τουλάχιστον), μία audiolink pro. Άκρη βρήκα μόνο με το irig που δεν ηχογραφούσα στο pc αλλά στο iphone/ipad. Από το Δεκέμβρη πήρα imac (ο παλιός υπολογιστής τα είχε ψιλο φτύσει) και ω του θαύματος, η παλιά κάρτα δούλεψε άψογα χωρίς delay και μπορώ πλέον να ηχογραφήσω κυριλέ με garageband (που είναι και τσάμπα χεχε). Ντροπή μου 40 χρόνια pcάκιας, αλλά βρήκα την υγειά μου!
saved:
Α και κιθαριστας,και mac..μπαν τον mouz τωρα βραζιλη
Uriah:
Τα εχω παρει, επειδη εχω δοκιμασει καθε εφικτο συνδυασμο. η κατωτερη επιλογη ειναι 10ms στο latency ενω στην pro εκδοση ειναι τα παντα παραμετροποιησιμα. Μονο απευθειας απο τα ακουστικα δεν εχω delay.
panixgr:
--- Παράθεση από: Uriah στις 13/05/18, 18:59 ---Δοκίμασα να παίρνω ηχο απο μια πηγή αλλα ειχα φοβερο delay κι ετσι τα μοιρασα. Μετα δοκιμασα τουλαχιστον 4 μετατροπείς και για καποιον λογο δεν αναγνώριζε το παραχθεν .wav.... Περίεργα πράγματα. Πηρα εξοδο απο τα ακουστικά του audiobox και εδωσα στο μικροφωνο του υπολογιστη αλλα ειχε παρα πολυ θορυβο. Αχιλλεα το ardour ειναι μονο επι πληρωμη διαθεσιμο, οποτε θα τσεκαρω και reaper. Ως τωρα παιζω με το audacity αλλα ειναι πολυ ψευτικα τα εφε του και ειναι γενικοτερα πολυ δύσχρηστο.
--- Τέλος παράθεσης ---
μπορείς να περιγραψεις το σετ απ σου όταν είχες το delay?2ον, το audacity δεν κάνει για DAW, *ΑΛΛΑ* ειναι πολύ βολικό στο να μετατρέπεις τα mp3 σε wav.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση