Διάφορα > Λοιπά
πυρκαγιές
panixgr:
εδω μπορουμε να εκφράζουμε την λύπη μας και τις σκέψεις μας για αυτό που συνέβη.
Guitar Fan:
στερέψανε τα δάκρυα,
δεν αντέχω άλλο πόνο,,
βλέπω την τηλεόραση και νομίζω ότι βλέπω ταινία, δεν υπάρχουν λέξεις να εκφραστώ
ΠΟΙΟΣ:
που ΞΑΝΑσυνεβη........απυθμενη λυπη οργη και φοβο γιατι αυριο μπορει να ειναι ο γειτωνας μου η ο φιλος μου η εγω...οργη για ολλα αυτα τα ανθρωπακια με τα αξιωματα και φοβο γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι ειμαστε μια ανοχυρωτη χωρα...και λυπη για το προφανες
panixgr:
είμαι πεπεισμένος οτι πρέπει να ξεχάσουμε ότι ξέρουμε, να γυρίσουμε στα πολύ βασικά και να κάνουμε μια νέα αρχή.
Και δεν νομίζω οτι φταίει πάντα η πολιτεία, το κακό δημόσιο, οι άλλοι κτλ κτλ κτλ. Η εικόνα του audi TT στην δεξιά λωρίδα να εμποδίζει τα πυροσβεστικά τα λέει όλα.
Και κάτι άλλο, έχουμε θέμα με πλυμήρες, με σεισμούς και πυρκαγιές. Θα πρέπει να υπάρχει συνολική στρατηγική και γραμμένο πρόγραμμα για το τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται στην φάση του φυσικού φαινομένου, ώστε να βελτιστοποιηθούν οι πιθανότητες επιβίωσης και ελαχιστοποίησης της ζημιάς. Πρέπει να υπάρχουν σειρήνες, πρέπει να κάνουμε ασκήσεις, να έχουμε ετοιμότητα. Να υπάρχει κωδικοποίηση, κοινή κατανόηση, εκπαίδευση. Θα πρέπει να τονωθεί η συλλογικότητα και η ομαδικότητα.
panixgr:
πλημμυρες .......
μόλις τώρα ξεμπερδέψαμε με τις .... δουλιές.....
το κράτος ότι ναναι, ίσως το χειρότερο σε μια τεράστια ακτίνα 1000αδων χιλιομέτρων.... απίστευτο......
αλλά αυτοί είμαστε... goes with the package που λένε και τα σαξόνια....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση