Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
panixgr:
--- Παράθεση από: vegos στις 11/02/20, 15:32 ---Aυτό που ξεχωρίζετε τους ανθρώπους σε φυσιολογικούς και μη, να το κοιτάξετε...
Ελπίζω να μην το κάνετε και σε άλλες περιπτώσεις...
--- Τέλος παράθεσης ---
Να το κοιτάξω, φαντάζομαι, σε ψυχολόγο ως άνθρωπος που έχω κάποιο θέμα, σωστά, αρα μη φυσιολογικός? οκ.... οπότε ....
--- Παράθεση ---Aυτό που ξεχωρίζετε τους ανθρώπους σε φυσιολογικούς και μη, να το κοιτάξετε...
Ελπίζω να μην το κάνετε και σε άλλες περιπτώσεις...
--- Τέλος παράθεσης ---
panixgr:
--- Παράθεση από: kotsos_ESP στις 11/02/20, 16:23 ---Νταξ παιδιά, ο κόσμος υπάρχει εδώ και 7000 χρόνια, δεινόσαυροι δεν υπήρξαν ποτέ, κι η εξελικτική θεωρία είναι λάθος. (Ελπίζω να μη ξεχνάω τίποτα.) Όλα καλά... και, πάνω απ' όλα, φυσιολογικά! 8)
--- Τέλος παράθεσης ---
νταξ μωρε ήταν ναουμ εκει μια τρυπα και έγινε ένα μπαμ, χορίς θαιό αινωήτε, και ταιληκά αίγειναι η ζοί σοιγά σοιγα (αντιγράφουμε εδω και κανα αρθρο απο national geographic έτσι για να ανέβουμε λύγω σε κήρως ραι πεδοί μου...) .μαιτά αιγηναι οι αιξαίλοιξει τον υδόν .. για πηών Θαιώ μηλάν δαιν μπωρό να καταλάβο.... ζίτοοοοοο μώλης απωδύξαμαι ωτη δαιν ιπάρχυυυυυυυ θαιώςςςςςς
panixgr:
Ακόμα μια φορά ...... το θέτω ......
--- Παράθεση από: panixgr στις 11/02/20, 15:35 ---
Και επαναλαμβάνω (για μην πάρω ξανά απάντηση) ...
ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ/ΒΙΟ?ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ? Ή ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ??
--- Τέλος παράθεσης ---
kotsos_ESP:
Έχεις δίκιο, η πραγματικότητα έχει να κάνει με αυτά που καταλαβαίνουμε από την καθημερινή εμπειρία μας - για αυτό επικαλείσαι κάτι έξω από αυτή, όπως είναι μια άχρονη οντότητα / δημιουργός του κόσμου. Βλέπεις την ειρωνία ελπίζω...
Τέλος πάντων, δεν έχει κανένα νόημα να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, παίρνω τον μη φυσιολογικό εαυτό μου και φεύγω.
ΥΓ1: Την τρύπα που έκανε το μπαμ δε μπορείς να τη δεχτείς (παρεμπιπτόντως, δε λέει αυτό ακριβώς η θεωρία, αλλά ντάξει σιγά τώρα), τον "superman" που υπήρχε από πάντα όμως μια χαρά τον δέχεσαι, because that nuts makes sense! Φέρτε μου φίδια που μιλάνε σε κήπους στον ουρανό και καζάνια που βράζουν και διαβολάκια και κρίνους και φλεγόμενες βάτους που βγάζουν νόημα, γιατί τα άλλα είναι κόλπο των επιστημόνων για να μας αποπροσανατολίσουν, αλλά ευτυχώς εμείς τη μυριστήκαμε τη δουλειά... Ουφ αμάν και δε μπορώ...
ΥΓ2: Α και να μη ξεχάσω ότι όλα τα καλά έγιναν στο Χριστιανισμό και όλα τ' άλλα ήταν μάπα το καρπούζι - νταξ οι Αρχαίοι Έλληνες έκαναν τα πρώτα σημαντικά βήματα στη Φυσική, τα Μαθηματικά, το Θέατρο, τη Μουσική, την Ιστορία, τη Νομική κ.λ.π. αλλά τι να το κάνεις; Πόσο βολικό όμως ρε παιδί μου, καθόλου biased! Δεν πειράζει, ας ζει ο καθένας στη φούσκα του, ας επιλέγει να πιστεύει αυτά που θέλει και του ταιριάζουν και τον κάνουν να νιώθει καλά (αυτό κάνουμε όλοι άλλωστε, και μιλάω πολύ σοβαρά). Δε χρειάζεται να επικοινωνούμε κιόλας ή να καταλαβαινόμαστε (δεν υπάρχει καν αυτή η διάθεση από ότι βλέπω, εκατέρωθεν μονόλογοι υπάρχουν). Over and out.
hot_sauce (φλουτσ):
Λήξις...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση