Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Emotional Guitar Solo with the NUX MG-30 Pedalboard!
(1/1)
Stel Andre:
Καλησπερα σε ολους! Προσφατα η γνωστη εταιρια NUX, μου εστειλε μερικα απο τα προιοντα της για να τα δοκιμασω. Εδω λοιπον παιζω με την πεταλιερα MG-30, η οποια στεκεται πολυ αξια για τα χρηματα της. Παιζω με εναν ενισχυτη SLO100 και delay, chorus and reverb στο signal chain. Παρολο που ειναι Soldano και οχι Boogie, Petruccίζει αρκετα.. δεν νομιζετε? Anyway. Ελπιζω να σας αρεσει! <3
https://youtube.com/watch?v=B1nyQrNfwCM?si=yP-XUhjIsGNJOF2B
Απόλλων:
Ωραίο το solo!
Πράγματι η Nux έχει βγάλει πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο πεταλιέρες και πετάλια, αλλά και ενισχυτές διαφόρων μεγεθών και εντάσεων, με χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ανταγωνιστικούς σε πιο ακριβά προϊόντα, όπως τα Positive Grid Spark. Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που έχω αυτή τη στιγμή είναι το Nux Mighty Plug Pro, που είναι ιδανικό για εξάσκηση στο σπίτι χωρίς να ενοχλώ κανέναν και προσφέρει απίστευτη λειτουργικότητα για ένα headphone amp.
Stel Andre:
--- Παράθεση από: Απόλλων στις 24/10/24, 12:04 ---Ωραίο το solo!
Πράγματι η Nux έχει βγάλει πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο πεταλιέρες και πετάλια, αλλά και ενισχυτές διαφόρων μεγεθών και εντάσεων, με χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ανταγωνιστικούς σε πιο ακριβά προϊόντα, όπως τα Positive Grid Spark. Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που έχω αυτή τη στιγμή είναι το Nux Mighty Plug Pro, που είναι ιδανικό για εξάσκηση στο σπίτι χωρίς να ενοχλώ κανέναν και προσφέρει απίστευτη λειτουργικότητα για ένα headphone amp.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι ειναι φανταστικο πραγματικα. Και το μικροτερο αδερφακι του που εστειλαν σε εμενα, ειναι απλα απιστευτο. Φοβερος ηχος για το μποι του και πολυ ωραιο connectivity με Bluetooth και App, που το καθιστα πολυ ευκολο στη χρηση.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση