Διάφορα > Αθλητισμός

ΑΕΚ

(1/220) > >>

Nero:
Τι γνώμη έχετε για την αεκ που προσπαθεί να αναπτυχθεί φέτος(σε όλα τα επίπεδα)? Πως την βλέπετε? Τι νομίζετε πως θα γίνει? Εγώ πιστεύω σε αυτήν την προσπάθεια και δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Βασικά με νευριάζουν πολλοί οπαδοί των οσφπ και παο,που έχουν αρχίσει να δουλεύουν τους αεκτζηδες για τα πάντα(ακόμα και για καλές εμφανίσεις, ή για παίκτες),ξεχνώντας πως σε άλλες περιπτώσεις είχαν φτάσει σε τέτοια κατάσταση.
Τι έχετε να πείτε?

maria:
Ωε φανατική ΑΕΚτσού ένα έχω να σας τραγουδήσω ..

Αναστενάζουν τα γκολποστ και τα δοκάρια σπάζουν ...της Ένωσης οι αετοί τα δίχτυα κομματιάζουν...Εμπρός της ΑΕΚ παλλικάρια ,σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια ...τα δίχτυα σκίστε ,την δόξα κατακτήστε ..νικήστε ,νικήστε, νικήστε ...   ;D

ioanna17:
Παρολο που ειμαστε χρεωμενοι μεχρι το λαιμο[καποιοι αλητες φαγανε-φαγανε-φαγανε]....
Τα καταφερνουμε πιστευω πολυ καλα με τοσα προβληματα...[εφυγε και ο Ζαγο :'(]
Aς ελπισουμε να κανει κατι και ο Ντεμης!!
Ειναι κριμα να χαθει ενας τετοιος ιστορικος συλλογος!!
ΑΕΚΑΡΑ κουραγιο!!

Nero:
(Όπως λέει η Ιωάννα, αφού κάποιοι αλήτες φάγανε  >:( >:(),τώρα η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πέσει..., γιατί δεν μας δεχτήκανε στο 44!
Και οι προσπάθεια του Ντέμη αξίζει,όμως τώρα που δεν έγινε δεκτή η εισαγωγή στο 44 δεν βλέπω πολλές προοπτικές. Πόσα λευτά έχει πια ο ανθρωπος? Σε λίγο θα τελειώσουν,και βλέπω να παίζουμε με την ομάδα του χωρίου μου! Είναι η σκληρη πραγματικότητα,αν και είναι πολυ αδικο να πέσει αυτή η ομάδα(ενώ αλλοι έχουν κάνει πολλά χειρότερα και κυκλοφορούν στους δρόμους!!!!)

ioanna17:

Θεμα για ΑΕΚ χωρις σημα της ΑΕΚ γινεται??

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View