Διάφορα > Διασκέδαση

Κουφά Forever...ώρα για γέλιο!!!

(1/216) > >>

Αδιάκριτος:
Κουφά Forever!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

-Ξέρεις γιατί οι Κινέζοι δεν τρώνε με αυτό το δάχτυλο; ( και του δείχνει τον αντίχειρα του)
-Γιατί ρε ηλίθιε;
-Γιατί είναι δικό μου!!! χαχαχαχα!!!!

Αυτό το ανέκδοτο είναι δικό μου και βρίσκεται (το μισό όμως) ακριβώς κάτω από κάθε μήνυμα που στέλνω (περιοχή των σχολίων νομίζω την λένε…μια-μια οι ντομάτες παρακαλώ!
Άκου ένα καλό…Ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν ότι και αν πεις και σε γράφουν κανονικά ό,τι και αν ρωτήσεις;
-Δεν ξέρω, για πες…
-Τα παιδιά από το forum του kithara.gr !!!!!!ΧΑΧΑ!!!
-Γιατί σε κοροϊδεύουν ότι και αν πεις;
-Γιατί σε γράφουν ό,τι και αν ρωτήσεις;
…Με νόημα...

Ήτανε μια παρέα τριών ατόμων και συζητούσανε:
-Μάγκες εγώ γνώρισα τον προ-προ-προ-προπαππού μου!!! Λέει ο ένας.
-Ρε συ πολλά ψέματα δεν λέει τύπος; Λέει ο ένας στον άλλον δίπλα του.
-Όχι ρε βλάκα! Κεκές είναι ο άνθρωπος!!! Λέει ο άλλος!!!

Αυτό το έβγαλε ένας φίλος μου…σοβαρά!!!
-Τι είναι πράσινο και γίνετε κόκκινο;
-Τι;
-Ένα βατραχάκι στο μπλέντερ!!!

Ήταν  ο Ιησούς πάνω στον σταυρό και δίπλα του ήταν οι δύο ληστές (άμα θυμάμαι καλά)
-Τέκνα μου ελάτε λίγο πιο κοντά…Εντάξει Πέτρο παιδί μου, μας πιάνει;…

Ήταν ο Ιησούς με τους μαθητές του στο Μυστικό Δείπνο…

-Λοιπόν παιδιά μου. Αύριο όπως σας έχω πει, θα με σταυρώσουν…Για αυτό θέλω λοιπόν ο καθένας από εσάς να μου φέρει ένα δώρο αύριο, για να μου απαλύνει τον πόνο…

Την επόμενη μέρα πάει ο Ιησούς στους μαθητές του:
-Εσύ παιδί μου Πέτρο τι μου έφερες;
-Αααα εγώ Ιησού σου έφερα λίγο χασισάκι. Θα το καπνίσεις και δεν θα καταλάβεις τίποτα…
-Ευχαριστώ παιδί μου Πέτρο. Εσύ Ιωάννη τι μου έφερες;
-Εγώ Χριστούλη σου έφερα μπόλικο LSD. Έτσι λοιπόν, όταν το πάρεις, θα σπάσεις τον σταυρό και θα αρχίσεις να τρέχεις…και δεν θα σε βρει κανείς…
-Οοοο Ευχαριστώ παιδί μου. Εσύ Άννα τι μου έφερες;
-Εγώ Ιησού σου έφερα δύο σύριγγες γεμάτες ηρωίνη. Θα τις πάρεις και θα πεθάνεις μια και καλή και δεν θα μπλέκεσαι σε σταυρός και ιστορίες…
-Ευχαριστώ τέκνων μου…Εσύ Ιούδα τι μου έφερες;
-Την Δίωξη Ναρκωτικών Ιησού μου…

Αυτά τα λίγα…όποιος άλλος θέλει να πει κανένα ανέκδοτο ας το στείλει, είναι ευπρόσδεκτο…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟ!!!

Άντε Γειιιααα!!!

Lord-George:
Γιατί ο Ιησούς όταν αναστήθηκε φανερώθηκε πρώτα σε γυναίκες?

Για να σιγουρευτεί ότι το νέο θα διαδοθεί γρήγορα...

Οποιος ξέρει και άλλα ανέκδοτα με τον Ιησού κτλ. να τα πει, γιατί έχουν να πέσουν γέλια στο σχολείο...

Jimmy_Page:
Μπροστα ο Χριστος και πισω οι μαθητες του τρεχουν για να γλιτωσουν απο το κηνυγι των Ρωμαιων. Ξαφνικα βρισκουν ενα σπίτι και μπαίνουν όλοι μέσα, μένουν όμως απέξω ο Παύλος, ο Πέτρος και ο Ιούδας. Χτυπάει δυνατά την πόρτα πρώτα ο Παύλος και φωνάζει γεμάτος αγωνία: "Ανοίξτε, είμαι ο Παύλος", "Μην ανοίξετε, Ρωμαίος είναι που παει να μας ξεγελάσει" απαντά ο Ιησούς. Μετά πάει ο Πέτρος: "Ανοίξτε, είμαι ο Πέτρος", η ίδια απάντηση από τον Ιησού: "Έιναι Ρωμαίος, μην ανοίξετε".
Τελευταίος χτυπά ο Ιούδας:
"Ανοίξτε, είμαι ο Ιούδας"
"Μην ανοίξετε, είναι Ρωμαίος" απαντά ο Ιησούς.
"Ποιός Ρωμαίος, ο Ιούδας είμαι γ..ώ την Παναγία σου"
"Ααα... εντάξει, ανοίξτε, θα είναι για τη μαμα"  :) :) :)

Panos324:
Είναι ο Ιησούς πάνω στο σταυρό.Ξαφνικά λέει στον ένα ληστή:
Ψιτ,ψιτ ρε βγάλε μου το ένα καρφι να ξεκουράσω λίγο το χέρι μου.Του το βγάζει το καρφί.αααχχχ! " Όχι και το άλλο ρε μαλ**ααααα!!!!!!

(Φωτιά θα πέσει και θα με κάψει με αυτά που λέω.......  :-\)

Αδιάκριτος:
Ήταν ο Λεμονής στο σπίτι του και σκεφτόταν:
Τι γίνετε ρε γ**ώτο...καλούς παίχτες έχουμε....ευρωπαϊκούς μάλιστα...όλοι είναι σε φόρμα...Γιατί δεν πετάει οι ομάδα ρε γ**ώτο...τι θα κάνω, τι θα κάνω;;;; Αααα το βρήκα....Θα πάω στο Φέργκινσον στην Αγγλία να του ζητήσω μερικές συμβουλές...

Όντως παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και πάει στην Αγγλία....

-Hellο, ΣερΆλεξ!
-Hello, ΣερΤάκης… ;D ;D
-Λοιπόν ΣερΆλεξ θα μπω κατευθείαν στο ψητό…Παίκτες καλούς έχω…ευρωπαϊκούς…σε φόρμα…Αλλά γιατί δεν πετάει η ομάδα ρε ΣερΆλεξ;;;;
-Ααααα ΣερΤάκης…δεν φτάνει να είναι καλοί οι παίκτες και να είναι και σε φόρμα…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ!!!! ;D ;D
-Και πως θα το καταλάβω αυτό ρε ΣερΆλεξ;;;
-Αααα αυτό είναι πολύ εύκολο…Ντείβιτ παιδί μου έλα για λίγο εδώ που σε θέλω…
-Έλα ρε Φέργκινσον τι θέλεις και με διακόπτης από την προπόνηση.!!!
-Λοιπόν Ντέιβιτ: Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι αδερφός σου;;;;  ;D
-Αααα ρε Σερ΄’Αλεξ πλάκα μου κάνεις!!! Εγώ είμαι αυτός!!!
-Κατάλαβες συνάδελφε ΣερΤάκης;;;;
-Όπα ρε ΣερΆλεξ φοβερό!!! Φεύγω για την Αθήνα!!!

Την άλλη μέρα στην προπόνηση…

-Ανατολάκη παιδί μου έλα λίγο!!!
-Έλα ρε σι Λεμονή τι με θέλεις;;;;
Λοιπόν άκου και απάντησε: Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι αδελφό σου;;;;
-Όπα ρε σι Λεμονή δύσκολα μας βάζεις…κάτσε να σκεφτώ…ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που…
Λοιπόν Λεμονή δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα…μόλις τελειώσει η προπόνηση θα σου πω…Οκ;
-Εντάξει Ανατολάκη παιδί μου.

Μετά από λίγο ο Ανατολάκης πηγαίνει κοντά στον Καρεμπέ…

-Ωραία αυτός θα ξέρει σίγουρα…ευρωπαϊκός παίκτης…έξυπνος…έχει και τρία μέτρα γυναίκα…
Λοιπόν Καρεμπέ φίλε μου…Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι αδελφός σου;;;
-Όπα ρε μαλ**α πλάκα μου κάνεις!!!! Εγώ είμαι!!!

Ωραία!!! Λέει ο Ανατολάκης από μέσα του και τρίβει τα χέρια του…

Μόλις τελειώνει η προπόνηση πηγαίνει ο Λεμονής στον Ανατολάκη…

-Τι έγινε παιδί μου Λεμονή, το βρήκες;;;
- Εμά φυσικά και το βρήκα…
-Ποιος είναι λοιπόν;;;
-Ο ΚΑΡΕΜΠΕ!!!
-ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΜΠΕΚΑΜ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Λίγο μεγάλο εεε;;;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View