Διάφορα > Αθλητισμός

Ραλι Ακροπολις

(1/17) > >>

Kiratzoharris:
Ραλι Ακροπολις 4-6 Ιουνιου
Το ραλι ακροπολις φετος θα ειναι κοντα στην Αθηνα.Οι ειδικες διαδρομες θα ειναι στην Αττικη στην Βοιωτια και στην Κορινθια..Επισης θα διεξαχθει και2 φορες η υπερειδικη διαδρομη μεσα στο ΟΑΚΑ.Μια φορα την Πεμπτη και μια την Κυριακη.Οσοι πιστοι προσελεθετε! 8)

Kerwyn:
Εκλεισα 2 προσκλησεις, αλλα μαλλον θα το χασω λογω εξεταστικης...30 ευρα εκαστη...

Kiratzoharris:
Εγω θα εχω προσκλησεις(Bp γαρ) αλλα δεν ξερω αν θα παω.Παρασκευη δευτερα τεταρτη γραφω... ???
Σκτ
Απο οτι καταλαβα οι μουσικοφιλοι δεν ειναι και πολυ φιλοι του μηχανοκινητου... ::)

Staggάρης:

--- Παράθεση από: kiratzoharris στις 07/05/06, 20:38 ---Απο οτι καταλαβα οι μουσικοφιλοι δεν ειναι και πολυ φιλοι του μηχανοκινητου... ::)

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση από: kiratzoharris στις 07/05/06, 20:38 ---Εγω θα εχω προσκλησεις(Bp γαρ) αλλα δεν ξερω αν θα παω.Παρασκευη δευτερα τεταρτη γραφω... ???
Σκτ
Απο οτι καταλαβα οι μουσικοφιλοι δεν ειναι και πολυ φιλοι του μηχανοκινητου... ::)

--- Τέλος παράθεσης ---

Είμαστε...είμαστε !! :P 8)  Εγώ είμαιι αρκετά μακριά και όπως πέφτουν οι ημερομηνίες για εξετάσεις δεν προβλέπεται να έρθω. Πέρυσι είχε κάτσει και είχα πάει και στο ΟΑΚΑ. Πάντως φέτος διαφωνώ με την μεταφορά των ειδικών γύρω από την Αθήνα... ::) ::)

Kiratzoharris:
Ουτε και γω συμφωνω αλλα οπως ηρθαν τα πραγματα καλυτερα κοντα για να παω καπου..Εγω πηγαινω αρκετα χρονια και μου φαινεται περιεργο που κανενας δεν ενδιαφερεται ::)
Και εκανα λαθος!1-4 Ιουνιου

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View