Διάφορα > Αθλητισμός

Γιώργος Τσιάνος - Νικολας Κακλαμανακης !!!

(1/1)

let me know 796:
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟΥΣ


Νικος Κακλαμανακης ,με την δυναμη της Ελλαδας (δειτε το βιντεο )
Γιωργος Τσιανος


Έφθασε στις 8 σήμερα το πρωί στον Μπάλο της Κισάμου ο αθλητής και γιατρός Γιώργος -Ιωάννης Τσιάνος ο οποίος χθες ξεκίνησε για να...
 διασχίσει κολυμπώντας, μια απόσταση μεγαλύτερη των 100 χιλιομέτρων, και συγκεκριμένα από τις ακτές της Πελοποννήσου μέχρι τον Μπάλο της Κισάμου.
 
 Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η προβολή του Χανιώτικου Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης, "Ορίζοντας" που βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και των ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο.
 
 Ο Γιώργος -Ιωάννης Τσιάνος διήνυσε την απόσταση Πελοποννήσου- Κρήτης σε λιγότερο από 28 ώρες, γεγονός το οποίο χαρακτηρίζεται ως άθλος παγκόσμιας εμβέλειας.
 
 Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη φορά που επιχείρησε το ίδιο εγχείρημα ο κ. Τσιάνος καθώς προσπάθησε κάτι ανάλογο και πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε να αγγίξει τη στεριά της Κρήτης, καθώς ένα μπουρίνι τον σταμάτησε πριν φτάσει στα Κύθηρα. Η νέα του προσπάθεια όμως στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
 
 Στο Γιώργο -Ιωάννη Τσιάνο θα παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς από την υπερπροσπάθεια είναι αφυδατωμένος ενώ αναμένεται να νοσηλευτεί προσωρινά σε κλινική των Χανίων.
 
 Ο Γιώργος Τσιάνος είναι ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο που συνδύασε επιτυχώς τον διάπλου της Μάγχης και την κατάκτηση του Εβερεστ. Διακρίθηκε ως κολυμβητής στις πισίνες, αλλά έχει πια καθιερωθεί στον χώρο της μαραθώνιας κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης. Υπήρξε πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης. Τον Αύγουστο του 2000 διέσχισε τη Μάγχη σε 9 ώρες και 20 λεπτά, σημειώνοντας την ταχύτερη ελληνική επίδοση έως σήμερα.
 
 Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Berkeley της Καλιφόρνιας και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αγγλία. Εχει ειδικευτεί στην Ανθρώπινη Ιατρική Φυσιολογία σε Αντίξοες Συνθήκες, με εξειδίκευση στη Φυσιολογία Υψομέτρου και Ψύχους, με ερευνητικό έργο στη Σκοτία, στις Αλπεις και στα Ιμαλάια. Επέστρεψε στην Ελλάδα και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View