Διάφορα > Επιστήμη και Τεχνολογία

Προτάσεις για νέο κολλητήρι

(1/3) > >>

pipokas99:
Καλημέρα σε όλους!
μάλλον ήρθε η ώρα για να αλλάξω κολλητήρι. γενικά έμαθα ότι κάτι σε antex ή weller θα πρέπει να δω,μιας και είναι πολύ αξιόπιστα και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της μύτης.

έχει κάποιος να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο? το μπατζετ είναι περιορισμένο,γύρω στα 30 ευρώ.


Υ.Γ. θα προτιμουσα να μην αγοράσω απο Internet αλλά το μαγαζάκι που ψωνίζω εδώ στη θεσ/νίκη δεν έχει Κάτι στα 20-25 watt.

atav (φλουτσ):
Σε καμία περίπτωση δεν είμαι "ειδικός" στα κολλητήρια, όμως απο τα δυό-τρία που έχω δουλέψει το καλύτερο ήταν το antex xs25, το οποίο και αγόρασα στο τέλος..! Είναι λίγο πιο πάνω απο το budget σου, αλλά αξίζει! Για τι χρήση το θέλεις;

vegos:
+1 κι από εμένα για το Antex XS-25.

pipokas99:
αυτό βρήκα χθες http://www.emichos.gr/xs25-antex-kollitiri-ergastiriou-25-watt-stilo-fis-souko ,αυτό που πρότεινες ειναι νομιζω.
εστειλα και mail να δω για μυη και μου είπαν ότι είναι "κατσαβιδι" και για να μου δώσουν και μια τυπου "κατσαβιδι" θέλουν +8€! τοσο ακριβές είναι οι μύτες?

χρηση αυτες τις πλακετες που κανουμε κατα βαση,ερασιτεχνικη δλδ


--- Παράθεση από: atav στις 08/09/14, 15:49 ---Σε καμία περίπτωση δεν είμαι "ειδικός" στα κολλητήρια, όμως απο τα δυό-τρία που έχω δουλέψει το καλύτερο ήταν το antex xs25, το οποίο και αγόρασα στο τέλος..! Είναι λίγο πιο πάνω απο το budget σου, αλλά αξίζει! Για τι χρήση το θέλεις;

--- Τέλος παράθεσης ---

atav (φλουτσ):
Ναι αυτό είναι! Οι μύτες θυμόμουν ότι ήταν λίγο ακριβές, όμως αν δείς εδώ μάλλον καλά σου τις δίνει...!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View