Διάφορα > Αθλητισμός

Η ομάδα μου - Εφαρμογή Android συγκέντρωσης ειδήσεων για τ

(1/1)

Stratos VR:
Καλησπέρα παιδιά. Μεταλλάς και κιθαρίστας μεν, προγραμματιστής και "αρρωστάκι" με τη μπάλα δε!  ;D Έτσι αποφάσισα να μοιραστώ κι εδώ για την καινούρια μας εφαρμογή 'Η ομάδα μου'. Πρόκειται για μια αθλητικού περιεχομένου (προφανώς  ;) ) εφαρμογή, της οποίας η βασική ιδέα (μαζί με άλλα καλούδια) είναι να επιλέγεις την αγαπημένη σου ομάδα και τις ιστοσελίδες που προτιμάς και να βλέπεις όλες τις ειδήσεις συγκεντρωμένες. Μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, να την τσεκάρετε να και αν θέλετε μπορείτε να μας βοηθήσετε με το να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας μαζί φυσικά με τις προτάσεις/παρατηρήσεις σας.

Η εφαρμογή στο Google Play βρίσκεται εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=konstraction.myteam

ενώ έχουμε κι ένα επεξηγηματικό βίντεο / tutorial στο κανάλι μας στο YouTube  https://www.youtube.com/watch?v=WYeyaWc-uKw
Cheers

panixgr:
rss feed reader/client???

Stratos VR:
Η φιλοσοφία είναι αυτή, αν και η υλοποίηση γίνεται με διαφορετικό τρόπο καθώς δεν μπορείς να βασιστείς σε RSS feeds για να παρέχεις "στοχευμένη" ειδησεογραφία. Τα περισσότερα site δεν προσφέρουν εξατομικευμένα RSS για κάθε ομάδα παρά μόνο για γενική ροή. Επίσης πολλά site χρησιμοποιούν υπηρεσίες RSS τύπου feedburner με το αποτέλεσμα να μην είναι καλό καθώς έχει ροή πολύ λίγων άρθρων, duplicates, αργοπορημένη ενημέρωση κλπ κλπ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View