Διάφορα > Επιστήμη και Τεχνολογία

Ερωτηματολόγιο για Διπλωματική με Αυτόνομα Οχήματα

(1/1)

parhar:
Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι φοιτητής στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ (Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής) και κάνω την διπλωματική μου με θέμα '' Παράγοντες που Επηρεάζουν την Αποδοχή των Αυτόνομων Οχημάτων (οχήματα χωρίς οδηγό) και των Υπηρεσιών Κινητικότητας με βάση την Ζήτηση στην Αθήνα''

Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως, όποτε έχετε χρόνο, αν μπορούσατε να συμπληρώσετε και εσείς ένα ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που απαιτείται για την συλλογή δεδομένων. Αν το βρείτε ενδιαφέρον, θα ήταν πολύ βοηθητικό να το προωθούσατε και εσείς με την σειρά σας σε άλλους συναδέλφους ή φίλους που είναι πιθανό να ενδιαφέρονται.

Με αυτό το link μπορείτε να το προωθήσετε όπου επιθυμείτε
https://forms.gle/5T7kGBJwRqjny4KS8

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια και σας εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία πάντα!

Βραζίλης:
Αν και το ερωτηματολόγιο δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελα, απάντησα όσο καλύτερα μπορούσα.

Για παράδειγμα, δεν βγαίνω κάθε μέρα για αναψυχή ή για οικογένεια ή για ψώνια, κλπ. αλλά με ρωτάει πόσες φορές την μέρα κάνω αυτά. Οπότε είπα 0.
Από κάτω με ρωτάει τι χρησιμοποιώ για τα παραπάνω (ακόμα και για αυτά που είπα 0)

parhar:
Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή και τον χρόνο που αφιερώσατε. Οι επισημάνσεις σας θα ληφθούν υπόψη κατά την διαδικασία της ανάλυσης.

BitCollector:
Δεδομένου ότι δε μένω Αθήνα, η συμμετοχή μου θα ήταν dummy.
Αν δεν σε πειράζει, ευχαρίστως να το συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο, με βάση τα αντίστοιχα δεδομένα της περιοχής μου. (Συμφωνώ με τις επισημάνσεις του Βραζίλη ως προς τη σύνταξή του).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View