Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό με τα bpm δεν ρυθμίζεται από το ezdrummer, αλλά από το cubase...Η βλακεία είναι ότι σε ένα κομμάτι θα μπορείς να έχεις μόνο έναν ρυθμό..Δλδ δεν μπορείς στο Χ σημείο να κάνεις το μπιτ πιο γρήγορο.. (ή τουλάχιστον δεν το έχω βρει εγώ)
Εγώ γιατί δε βλέπω λινκ για το υποτιθέμενο κομμάτι ρε παιδια?
2ον:Tα Waves ειναι καλα plug-ins αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ METAL!!!!!Θα μπορουσες να δοκιμασεις τα Sonitus,STL,TC Native,Nomad Factory κ.α
Βασικα τα Waves δεν ειναι μεταλ διοτι:1ον,ειναι κατασκευασμενα απο την Steinberg και ειναι ''φταγμενα'' για lounge μουσικη.Το guitar rig (2-3) εχει αρκετα καλα FX και δυναμικους επεξεργαστες.....
Α και οι σειρες τις waves που χρησιμοποιω ειναι:Diamond Bundle,Gold Bundle,Vocal Bundle,SSL 4000.Να σημειωθει οτι το vocal tune ειναι παρα πολυ καλο σε οτι και να κανεις και εκει πραγματικα παραδεχομαι την waves....
Βασικα τα Waves δεν ειναι μεταλ διοτι:1ον,ειναι κατασκευασμενα απο την Steinberg και ειναι ''φταγμενα'' για lounge μουσικη.
Προσωπικα, δεν με ενδιαφερει ποια ειναι η "μαμα" εταιρια των θυγατρικων της ( πχ η Steinberg ειναι της Yamaha, ομως το εμαθα τελειως απο σποντα αυτο ). Εμενα με ενδιαφερει να υπαρχει μια λειτουργικοτητα και μια ανεση στη χρηση τους.
Ξεκίνησε από Πέτροc Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από YmiRLinG Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από mariocaster Δικές μας συνθέσεις και τραγούδια
Ξεκίνησε από ogyon21 Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από bassman(4 String Suicide!) Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Kostas Laiho Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από ΒΑΣΙΛΙΗΣ(ΧΟΥ. ΜΟΥ.) Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Μητσάκος « 1 2 3 4 » Ενισχυτές
Ξεκίνησε από Stel Andre Ηχογραφήσεις και Στούντιο
Ξεκίνησε από Darkpin Μουσικά όργανα και εξοπλισμός