Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Βιβλια για εκμαθηση Κιθαρας ( Ηλεκτρικη-Ακουστικη-Κλασσικη )

(1/24) > >>

Johann:
Ψαχνω βιβλίο για κιθαρα που να περιεχει αν ειναι δυνατον μονο μουσικες κλιμακες.Γνωριζει κανεις κατι καλο;Ευχαριστω.Καλα να περνατε!!!!!!!!!!!!!!!

pityian:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΙΟ ΣΥΓΚΕΡΚΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ: ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ...

geonahta:
Το βασικότερο εργαλείο για να μάθεις μουσική από βιβλία είναι να ξέρεις αγγλικά! Ναι μην σου φαίνεται παράξενο, μπες στο http://www.ibreathemusic.com/ και κάνε κλικ στο learn. Θα βρεις ολόκληρα βιβλία θεωρητικά για μουσική προσαρμοσμένα για κιθάρα. Μαθήματα σε pdf που ξεκινούν από απλά για το πως κουρδίζουμε μέχρι για αρμρονία και τεχνικές.

ΥΓ. Κάντα download, πολλές φορές τα καλά On-line αρχεία θίγουν συμφέροντα και αναγκάζουν τους συγγραφείς να τα κατεβάσουν...(χμ κάτι μου θυμίζει αυτό) Μετά με την άνεσή σου και off-line πλέον κάτσε να διαβάσεις.Ίσως να τα δώσεις κάποτε σε κάποιον on-line φίλο και να είναι πραγματικός θυσαρός!  

Antigoni:
Νομίζω ότι αν ξέριες νότες τότε απο οποιοδήποτε βιβλίο με κλίμακες μπορείς να τις μάθεις
Υπάρχει ένα βιβλίο για πιάνο με κλίμακες για αρχάριους και νομίζω λέγετε βιβλίο χωρίς γυαλιά όπως και το ¨ανον¨για πιάνο επίσης που τις έχει όλες

vangelis:
Geia kai xara,

biblia einai to ena...alla kanena biblio den mporei na antikatsthsei enan kalo daskalo, o opoios sou diexnei ta pragamta.....

Vangelis

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View