Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Πρωτα βηματα στην κιθαρα.

(1/36) > >>

Omiloparmenos:
Geia sas paides!!!!
Kenourgios sto forum mas...loipon mou tin exei dwsei kai thelw na mathw kithara! de xerw pws egine auto...pantos opote akouw rock mousiki vgenw ektos elegxou! Thelw na mathw kithara...
Eseis ti tha protinate se kapio pou de xerei poses xordes exei i kithara??? Emena mou aresei i dinati mousiki kiriws alla de me xanalane kai apala tragoudia tou stil "Poula me - Pix Lax"...loipon??? Ti tha legate??? Pws na arxisw??? Ti tha xriastw?? Ti na koitaxw kai ti na prosexw??? Xerw oti iparxoun diafora idi kitharas...se sxesi me ta parapano ti tha mou protitane??
Sas euxaristw ek twn proterwn!

Χρήστοςς:
Η γνώμη μου είναι πως για έναν χρόνο τουλάχιστον θα πρέπει να κάνεις μαθήματα με έναν δάσκαλο για να σου μάθει κάποια βασικά πράγματα.Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με κλασσική κιθάρα(μ'αυτήν αρχίζουν οι περισσότεροι) και στην συνέχεια άμα έχεις κάποιες γνώσεις από κλασσική θα μπορέσεις να παίξεις εύκολα και τα τρία άλλα είδη κιθάρας.Βασικά θες να παίζεις ακόρντα η μελωδία;

vangelis:
Loipon,

einai mia polu kalh idea to na matheis kithara, alla na to exeis upopshn sou pws, opws se ola, tha prepei na kourasteis gia na thn matheis.

Arxise me klassikh, bebaia ekei den tha bgaleis ton hxo ton sklhro, alla tha matheis tis baseis..kai meta blepeis. Pantws opwsdhpote theleis daskalo, kai kouragio gia proba, to shmanthko einai na thn kaneis kathhmerinos, estw kai gia ligo.

Dialexes, kai polu kala malista.

Vangelis

The JeSTeR:
θα συμφωνίσω πως για αυτη τη δουλεια θα χρειαστείς δάσκαλο στην αρχή. Απόφυγε τις μεθόδους, δεν δίνουν ολοκληρωμένη γνώση. Ο καλύτερος τεχνικά τρόπος να μάθεις κιθάρα είναι να δουλέψεις πολύ, μα πολύ την κλασσική. Έπειτα η ακουστική και η ηλεκτρική θα είναι αρκετά ευκολότερες. Αν όμως δεν διαθέτεις τον χρόνο και την υπομονή(άντρα θέλω τώρα τονε θέλω που λέμε ;D) κάνε ένα χρόνο κλασσική και ζήτα απ τον δάσκαλό σου να σου δείξει παράλληλα ακόρντα.    
    Μια κιθάρα γύρω στα 150-200 ευρώ είναι αρκετή, θα σου συνιστούσα από προσωπική πείρα μια Yamaha (κάτι μου λέε ότι θα την ακούσω γι' αυτό :P ) και βάλε λεφτά στην άκρη,να πάρεις ό,τι αποφασίσεις εσύ αργότερα.
Σ.σ.  χορδές έχε η κιθάρα  ;) ;D

christosl:
Λοιπον...Η πλεον ενδεδειγμενη αρχη ειναι να αγορασεις,αν δεν εχεις ηδη,μια κλασικη κιθαρα και να βρεις ενα δασκαλο,ουτως ωστε να μαθεις τα βασικα της κιθαρας.Θα πεις στο δασκαλο σου τι ακριβως σε ενδιαφερει να μαθεις και ποσο καιρο εισαι διατεθειμενος να σπαταλησεις(προσωπικα,εκανα 3 χρονια κλασικη κιθαρα,την οποια μισουσα αλλα δεν το μετανιωνω).Οταν παρεις καποια στοιχειωδη παιδεια,οσον αφορα το παιξιμο της κιθαρας,κανοντας μαθηματα κλασικης κιθαρας,και εν συνεχεια μαθεις τους ρυθμους και τα ακκορντα,μετα ειναι θεμα εξασκησης και ταλεντου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View