Διάφορα > Βιβλίο Εντυπώσεων

Παλιός, πολύ παλιός, αρχαίος!

(1/2) > >>

kostasd:
Έχω να μπω 4 χρόνια... να συμμετάσχω κανονικά 7, 8! Θυμήθηκα την κιθάρα μου ξανά μετά από μεταπτυχιακό+στρατό και θυμήθηκα και σας.  Αμφιβάλλω αν ξέρω πολλούς εδώ πια, αλλά ο Νέος Κιθαρωδός, ο Βραζίλης "δε με λένε Billy", ο bluewind κλπ ας έχουν τους χαιρετισμούς μου! Έφυγα φοιτητής, γυρνάω με απολυτήριο και ΙΚΑ!

Να'στε καλά, καλή συνέχεια, θα'χω τα μάτια μου ξανά στο Στέκι!

Vaiking:
Γειά σου Κώστα, καλώς ήλθες πάλι και καλή σταδιοδρομία! Εγώ πάντως σε θυμάμαι.. όχι πολύ έντονα αλλα σε θυμάμαι! :)

Βραζίλης:
πωπω, έλα ρε Κώστα, καλώς επέστρεψες! Χαίρομαι που θα'σαι εδώ γύρω και θα τα λέμε ξανά :)

kostasd:
 ;) Να'στε καλά!

WINNIE:
κι εκει που λιωνω στο fb βλεπω ενα φιλο μου να κανει ερωτηση για το kithara.gr (κατι για τους στιχους κλπ κλπ) κ μαθαινω οτι εκλεισε το .vu!!   :o :o
ψιλοφρικαρω γιατι στιγμιαια περνανε απ το μυαλο μου στιγμες που ειχα ζησει με αρκετους απο σας εδω μεσα πριν 8-10 χρονια (κ παρεμπιπτοντως σημερα ανεφερα σ ενα νεο φιλο τις "μαζωξεις" στη Θεσσαλονικη) κ λεω "δν μπορει θα μπω στο φορουμ να δω τι παιζει!"
αντε θυμησου τωρα κωδικους....!  ???
τες πα τους θυμηθηκα! βρηκα την ακρη που εψαχνε ο φιλος κ ειπα να πω κι εγω την καλησπερα μου!
Χαιρετιζω λοιπον οσους απ τους κιθαρωδους με θυμουνται κ μη αλλα κ τους καινουριους!
Και κυριως σας ευχαριστω που ειστε μερος των φοιτητικων μου αναμνησεων...
keep walking guys..!!    :D :D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View