Περι μουσικής > Δισκοπαρουσιάσεις και κριτικές

Πρόταση φόρμας για δισκοπαρουσιάσεις

<< < (3/4) > >>

Kosthrash:
Θα ηταν ωραιο (οπου ειναι δυνατον και προσφερεται απο το ιδιο το συγκροτημα/ εταιρεια διανομης ή youtube/myspace) να υπαρχει μεσα στη δισκοκριτικη και ενα (ή περισσοτερα) link με δωρεαν samples απο τον δισκο που παρουσιαζεται και κρινεται, ωστε αυτος που θα διαβαζει την κριτικη να εχει ταυτοχρονα και αμεσα και προσωπικη αποψη ακουγοντας ολοκληρο ή μερος του δισκου online. Πχ:

http://www.annihilatormetal.com/index.php?page=198

Δεν ξερω βεβαια εαν υπαρχει νομικο θεμα για κατι τετοιο...

draned:
Επισης καλο θα ηταν στην κατηγορια αυτη (βασικα σε ολες :P) να αλλαξει και ο συντονιστης. Μια καλη ιδεα θα ηταν να μπουν καποιοι η και ολοι απο αυτους που ενδιαφερθηκαν για την "ανασταση" της (αν θελουν βεβαια). Ο parlats εχει καιρο να συμμετασχει στην δημοσια συζητηση και πιο πολυ καιρο να "moderatorαρει" (χωρις διαθεση να του την "πω"), οποτε πιο σωστο, πιστευω, θα ηταν για συντονιστες να μπουν πιο ενεργα μελη.

Eagle Of Kamelot:
Παιδια, μη το κουραζουμε...μηπως θελετε αυτος που κανει την κριτικη να σας φερει και κανα κοριτσακι απο τη Χαβαη να σας χορεψει. Νομιζω οτι κοιταμε το δεντρο και αδιαφορουμε για το δασος. Απο τη στιγμη που βγαινει η κριτικη και καποιος ενδιαφερεται για το δισκο, θα ψαξει και θα βρει και samples και πολλα αλλα.

Περι συντονιστη, θα συμφωνησω απολυτα με τον draned, το ειχα παρατηρησει κι εγω και ηδη υπαρχουν σχεδια για να αλλαξει το υπαρχον status quo του πινακα.

Εταιρεια διανομης δε νομιζω οτι χρησιμευει σε καποιον να τη βλεπει στον τιτλο, στο review εγω προσωπικα, ειτε τη δω ειτε οχι, δε θα αλλαξει κατι...

Kiratzoharris:
Kαλα σαμπλς μπορει να μη βρισκουμε αλλα τα highlights του δισκου μπορουμε αν υπαρχουν στο γιουτουμπ.Ετσι ωστε οταν θα γραφει ο Αρης για την ταδε δισκαρα να κλικαρουμε και να ακουμε..Αν ειναι σλατζ/ντροουν και τετοια να μην το ακουμε γενικα.
Σε αυτο που ειπε ο βραχνο δεν ξερω αν συμφωνω γιατι ακτω απο τις κριτικες θα υπαρχουν και σχολια οποτε ισως μπερδευεται το πραγμα..Θα μπορουσε βεβαια ο πρωτος που εκανε κριτικη στην περιπτωση που κανει και καποιος αλλος να κανει επεξεργασια και να βαζει και την κριτικη του αλλου στο ποστ του.Να εχει βεβαια τα επισημα χαρακτηριστικα :P
Αντε αντε φωτια τα πληκτρολογια!

Βραζίλης:
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με την φόρμα που προτάθηκε. Εκτός από την βαθμολογία που μάλλον δεν είναι καλή ιδέα. Θα μπορούσε ίσως να εφαρμοστεί κάτι πολύ απλούστερο και λιγότερο συγκεκριμένο: μου αρέσει, δεν μου αρέσει, έτσι κι έτσι...,  γράφοντας φατσούλες:  :) , :( , :-\

Τα μέλη που θέλουν να κάνουν κριτική σε δίσκο για τον οποίο υπάρχει ήδη κριτική, προτείνω να την προσθέτουν απαντώντας στην συζήτηση της υπάρχουσας κριτικής. Δεν είναι δυνατόν να προστίθεται αυτούσια στο αρχικό μήνυμα, υπάρχει περιορισμός μεγέθους μηνυμάτων, και δεν θα φαινόταν ωραίο έτσι κι αλλιώς. Μπορεί όμως να προστίθεται σύνδεσμος προς την κάθε κριτική.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση