Και εμενα μου αρεσουν οι αλλαγες που γινονται στο τεμπο, οπως επισης και η αλληλουχια των συγχορδιων.Αντιθετως δεν μου αρεσει η φωνη.Ισως αυτο το delay να μπερδευει καπως τα πραγματα, αλλα ειναι καθαρα θεμα εφφε και οχι της ιδιας της φωνης.
Τα ντραμς κανουν ωραιες αλλαγες.Και το κλασσικο προβλημα που υπαρχει σε σπιτικες ηχογραφησεις.Η μποτα "μπουκωνει".Ισως με ενα noise gate να ειχατε αποφυγει το προβλημα αυτο.Τα πιατινια ακουγονται πολυ ωραια, αλλα τα τομ ισως να ηθελαν λιγο μπασσο ( εκτος αν χρησιμοποιησατε τα ιδια πυκνωτικα για τα πιατινια και τα τομς ).Μου αρεσει που ειναι σταθερος, παρολο που γινονται αλλαγες στο κομματι.
Δυστυχως οι κιθαρες μου φαινονται πολυ "βαβουρα".Το πιο πιθανον ειναι να φταιει η ρυθμιση του EQ που εχω κανει στο Winamp, αλλα σε αλλες περιπτωσεις δεν ειχα τοση βαβουρα
Ωραια τα εφφε της αρχης και του τελους...
Δεν ξερω να βαθμολογω, αλλα μου αρεσε παρα πολυ το κομματι σε γενικες γραμμες..Παραγωγες και ηχοληψιες δεν κρινω, γιατι παντα μια σπιτικη ηχογραφηση εχει τα μειον της...Καλες δουλειες ( με το demo )