Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...
Αλλαγή Μαγνητών
kkmspm (φλουτσ):
τωρα θα γινω λιγο κουραστικος αλλα μια ς και το κατεχετε το αθλημα θα ζητησω τη συμβουλη σας....
εχω ενα lp epiphone και δεν ειχα κανενα προβλημα, μεχρι που αγορασε ενα φιλαρακι μια lp gibson studio.
το θεμα ειναι οτι η κιθαρα του φιλου εχει τρομερο ογκο και σκασιμο σε σημειο που παιζει αψογα στον ενυσχιτη μου (γουρουνακι fender pro sound - η καπως ετσι) αλλα στον δικο του μπουκωνει (laney transistor καπου στα 60watt)
εχω παθει πλακα με τον ηχο της usa. ειναι τελειος για καθαρα jazz και blues παιξηματα (ο ηχος που ψαχνω) και δεν λεει οχι σε πολυ γεματα και διαυγει βρομικα....
λεω μηπως καταφερω αλαζοντας μαγνητες στο ταπεινο (αλλα τιμιο) epiphonακι μου να πλησιασω τον ηχο της usa. το προβλημα ειναι οτι στα καταστηματα ολοι μιλανε με μοντελα και μαρκες αλλα δεν εχω βρει κανενα πωλητη που να με πεισει οτι καταλαβε τι θελω και να μπορει να μου το δοσει. δεν εχει κερδισει κανενας την εμπιστοσυνη μου.....
ξερει κανεις, κανενα μαγαζι "στας αθηνας" που να μπορω να δοκιμασω μαγνητες, η αν καταλαβε καποιος τι θελω και ξερει να με συμβουλεψει με κανενα μοντελο?
το κυθαρακι το εχω 7 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. με βολευει αφανταστα και δεν σκευτομαι να το αλλαξω για μια usa. (300.000δρχ ειχα δοσει παρακαλω για κορεα)
ευχαριστω προκαταβολικα...
Arg0:
--- Παράθεση από: kkmspm στις 25/10/07, 14:01 ---ξερει κανεις, κανενα μαγαζι "στας αθηνας" που να μπορω να δοκιμασω μαγνητες, η αν καταλαβε καποιος τι θελω και ξερει να με συμβουλεψει με κανενα μοντελο?
--- Τέλος παράθεσης ---
Μαγνήτες δυστυχώς δεν μπορείς να δοκιμάσεις πουθένα, πέρα βέβαια από το αν δοκιμάσεις μια κιθάρα που να φοράει τους μαγνήτες που θες να αγοράσεις.
Από 'κει και πέρα μία λύση θα ήταν να αγοράσεις τους μαγνήτες που φοράει η Gibson. Αν η κιθάρα είναι η κλασσική Les Paul Studio τότε πρέπει να φοράει τον 490R στο λαιμό και τον 498T στην γέφυρα. Αυτοί θα σου κοστίσουν 107€ χωρίς κάλυμα και γύρω στα 120€ με κάλυμα (ανάλογα το χρώμα) ο 490R και 111€ χωρίς κάλυμα και 120€ περίπου με κάλυμα ο 498Τ. Οι τίμες που σου παραθέτω είναι από τον γνωστό γερμανό και στην Ελλάδα κυμαίνονται στα 160€ με κάλυμα.
kkmspm (φλουτσ):
ευχαριστω πολυ....κατι τετοιο σκεφτομουν αλλα ειδα οτι πολλοι θεωρουν τους gibson μαπα μαγνητες στο forum γι' αυτο και ρωτισα μηπως παιζει τιποτα αλλο δοκιμασμενο....
ποιος ειναι ο γνωστος γερμανος?(ειμαι λιγο νιουφι)
MakisSRV:
o German einai www.thomann.de
Δημήτρης (Gear):
Για μερικά reviews πάνω σε μαγνήτες δείτε και αυτό το site
http://reviews.harmony-central.com/reviews/Electric+Guitar+Pickup
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση