Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Αλλαγή Μαγνητών

<< < (3/22) > >>

ερεβος:

--- Παράθεση από: Luciferis στις 20/07/05, 05:28 ---Eksakolouthw na yposthrizw oti oi diploi Emg den einai kaloi sta kathara.
Den exw dokimasei outo ton 89 oute ton 85 alla an exoun ligo kalytera kathara apo'ton 81 tote den exoun kala kathara ;D
-Filika

--- Τέλος παράθεσης ---

o 81 εχει χαλια καθαρα....ο 85 ομως (και ο 89 που ειναι ο 85 αλλα με δυαντοτητα σπλιτ) εχει φανταστικα καθαρα...Καμμια σχεση με του 81.

Luciferis:

--- Παράθεση ---
--- Τέλος παράθεσης ---

o 81 εχει χαλια καθαρα....ο 85 ομως (και ο 89 που ειναι ο 85 αλλα με δυαντοτητα σπλιτ) εχει φανταστικα καθαρα...Καμμια σχεση με του 81.

--- Παράθεση ---
--- Τέλος παράθεσης ---

A OK Tote

Arg0:

--- Παράθεση από: profsokin στις 19/07/05, 22:08 ---Thanks Arg0 είσαι παλικάρι...
--- Τέλος παράθεσης ---

Απο τα λιγα?  ;) Διοτι συμφωνα με καποιους ειμαι αγορακι...  ::)  Κου μπεμπε που λεγαμε...   ;D

--- Παράθεση από: profsokin στις 19/07/05, 22:08 ---Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πόσο περίπου να κοστίζουν;
--- Τέλος παράθεσης ---

Oι Seymour Duncan και οι Di Marzio κυμαινονται μεταξυ των 100 και 120€. Τους Seymour Duncan τους φερνει ο Zozef ενω τους Di Marzio ο Νακας, αν και Di Marzio εχει και o Do Re Mi στην Αθηνα.

Οι Gibson ειναι πιο ακριβοι... 157€ o '57 Classic και 150€ ο Burstbucker...

--- Παράθεση από: profsokin στις 19/07/05, 22:08 ---Αν άλλαζα μόνο τον neck;
--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτη ειναι μια λυση... Απλα με απασχολει το γεγονος οτι χρησιμοποιεις μονο τον neck... Δεν μπορω να πω οτι ειναι σωστο η λαθος, αλλα σιγουρα περιοριζεις την ηχητικη 'γκαμα' σου παιζοντας σε εναν μαγνητη...

Χωρις να σε εχω ακουσει ποτε, υποψιαζομαι οτι με αυτη την χρηση που της κανεις προσπαθεις εστω υποσυνειδητα να πλησιασεις τον ηχο της ηλεκτροακουστικης πραγμα που, για να λεμε την αληθεια κιολας, δεν θα γινει ποτε με μια αλλαγη μαγνητη...

Αν ισχυει αυτο ισως και να σε βολευει περισσοτερο η αλλαγη κιθαρας... Συγκεκριμενα μιλαω για την CVN20 της Canvas, η οποια εχει κατασκευαστει με σκοπο να πλησιασει, οσο γινεται βεβαια, μια ηλεκτροακουστικη...

--- Παράθεση από: profsokin στις 19/07/05, 22:08 ---Πάντως κρίνα και zeppelin είναι τα βασικά μου ακούσματα..
--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτο ειναι ενα γενικο προβλημα... Ολες οι αγορες εξοπλισμου που κανουμε μας κατευθυνουν προς μια ηχητικη 'ταυτοτητα'... Οταν ομως εχουμε ακουσματα με μεγαλες διαφορες στον ηχο (πχ. σε αυτη την περιπτωση Led Zeppelin και Διαφανα Κρινα) τοτε εχουμε προβλημα... Ειτε λοιπον αποφασιζουμε σε αυτο το "σταυροδρομι" να παρουμε μια κατευθυνση, ειτε γεμιζουμε το δωματιο με εξοπλισμο για να μπορουμε να παιζουμε οσο πιο πολλα γινεται, αλλαζοντας απλα κιθαρες και ενισχυτες...

Εκει μαλιστα πονταρει η Line6 κι εχει βγαλει απο digital modelling ενισχυτες μεχρι κιθαρες... Για να παιζεις πολλα με λιγα...  ;)

profsokin:
Λοιπόν, ύστερα από ώριμη σκέψη, αποφάσισα ότι άσχετα απ'τα τραγούδια τους, ο ήχος των led zeppelin είναι αυτός στον οποίο θέλω να πλησιάσω-το κατά δύναμην- από τον ήχο που έχω τώρα. Οπότε θέλω να ξέρω ποια εταιρεία να προτιμήσω. Ένας neck(προς το παρόν) seymour duncan Classic Stack(103E) ή The parallel Axis Stack θα με καλύψει; Εννοώ, θα υπάρχει ορατή διαφορά;

profsokin:
Kανείς;;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση