Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Μαγνήτες και ηλεκτρικά

SSH Μαγνήτες για Stratocaster! HELP!

<< < (7/7)

ACHIEVE PERFECTION:
Σε ευχαριστώ φίλε, ήσουν κατατοπιστικότατος.  ;)

Αύγουστος:
Σε παρόμοια fender stratocaster (ΗSS + ash) τι μαγνήτες θα προτείνατε για ήχο Vai/Petrucci? O διπλός θα ήθελα να έδινε έμφαση στις αρμονικές.

Έχω κάνει μια πρώτη επιλογή:

1.
Για bridge DiMarzio dp159 (Evo)
Ο μεσαίος DiMarzio DP181
O neck DiMarzio DP184

ή για πιο Petrucci ήχo:

2.
Για bridge DiMarzio dp207
Ο μεσαίος DiMarzio DP184
O neck DiMarzio DP180

nop90:

--- Παράθεση από: ACHIEVE PERFECTION στις 20/07/07, 15:38 ---Άλλη μια ερώτηση. Μου έκανε εντύπωση που στο σαιτ της Seymour Duncan στα σχεδιαγράμματα για Stratocaster δεν έχει την επιλογή 1 Humbucker - 2 Single Coils , 1 Master Volume, 1 Master Tone, 5 Way-Pickup Switch , 1 Mini-Switch (Humbucker Split) . Σκεφτόμουν να καταργήσω το 2ο tone (μια και με τα 2 tone ο bridge μαγνήτης δεν έχει δικό του - το 1ο είναι του νεκ και το 2ο του μεσαίου) και να βάλω ένα Master Tone ώστε να ελέγχω και τους 3 μαγνήτες με αυτό. Οπότε στην τρύπα που θα έμενε βγάζοντας το ποτενσιόμετρο του 2ου τοουν έλεγα να βάλω ένα mini-switch για σπλιτάρισμα του 2πλού. Δεν γίνεται αυτό? Μόνο με push-pull στο volume μπορώ να κάνω το σπλιτάρισμα?

--- Τέλος παράθεσης ---

επειδή και εγώ ήθελα να βγάλω  το δεύτερο tone, να πω κατι που έμαθα από τον καγμάκη(για φεντερ μεξικο στρατ sss ομως). όταν με τον επιλογέα έχεις επιλέξει τον μεσαίο και αυτον της γέφυρας τότε το τοουν του μεσαίου δουλεύει και για τον bridge μαγνήτη.Προσωπικά δεν παίζω ποτέ μόνο με τον bridge για ναμην έχω το "huming" των single coil εκμεταλευόμενος το reverse polarity του μεσαίου (κάτι σαν humbacker effect). Τώρα βέβαια που εσύ έχεις διπλό στην γέφυρα φαντάζομαι ότι δεν καίγεσαι να τον χρησιμοποιείς με τον μεσαίο...Τέσπα αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι το δεύτερο τοουν έχει αξία και για τον τρίτο μαγνήτη....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View