Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΚΙΘΑΡΑ

Σελίδες: [1]
1
Φιλέ Παναγιώτη,
Επειδή έχω δουλέψει παρά πολυ με το kithara.vu.to  θέλω να σου επισημανω δυο πραγματα. α) τα ακορντα τα ανεβαζουν  διάφορα παιδιά(?)σαν εμας, τουτέστιν απο επαγγελματίες μουσικοι μέχρι αυτοδίδακτοι καρα-ερασιτεχνες και β) αν είναι λάθος ανεβασμενα , η αλλαγή τόνου δεν διορθώνει το αρχικό λάθος. Με λιγα λογια πολλές φορες χρειάζονται τη δίκη μας παρέμβαση και όχι μονο στο ανεβοκατέβασμα. Όπως λες και συ σε άλλο ποσταρισμα, βάζουμε και το αυτακι μας να δουλεψει, συνυπολογίζοντας και το μέγιστο θέμα ,απο που μπορούμε εμείς να πούμε το τραγουδι.
Με αγάπη
Γιώργος
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ GM ΣΕ CM 
KAI ALAZV ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ  ΕΤΣΙ 

2
Γεια σας...
Εχω ξεκινήσει μαθήματα ακουστικής εδω και 4 μήνες.. Και ενω εχω καλο δεξι και τα καταφέρνω στα αρπισματα...το αριστερό είναι σχετικά χάλια.
Προσπαθώ να παταω τις συγχορδίες σωστα.. Αλλά δυστυχώς πανω στο αρπισμα ακούγονται μπουκωμενες οι χορδές...θα τα καταφέρω ποτε ή να αλλάξω δάχτυλα?
Λίγο νωρίς δεν είναι να σκέφτεσαι αλλαγές δαχτύλων μόλις μετά από 4 μήνες;
Αν ξέρεις πάντως κάπου που να κάνουν αλλαγές, πες μου, ενδιαφέρομαι κι εγώ!  ;D
Ο δάσκαλός σου τι λέει για τους προβληματισμούς σου;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ

3
Γεια σας...
Εχω ξεκινήσει μαθήματα ακουστικής εδω και 4 μήνες.. Και ενω εχω καλο δεξι και τα καταφέρνω στα αρπισματα...το αριστερό είναι σχετικά χάλια.
Προσπαθώ να παταω τις συγχορδίες σωστα.. Αλλά δυστυχώς πανω στο αρπισμα ακούγονται μπουκωμενες οι χορδές...θα τα καταφέρω ποτε ή να αλλάξω δάχτυλα?
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΣΚΕΙΣΕΙΣ

4
Ρε παιδάκια, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει τον τελευταίο καιρό:

Αν και έχω αρχίσει εδώ και κανα δυο μήνες να μελετάω το Speed mechanics του Stetina και κάνω καθημερινά τις ασκήσεις που μου υπέδειξαν κάποια μέλη του forum σε άλλο νήμα, η ταχύτητά μου παραμένει απελπιστικά αργή: μετά το τέμπο 92 (κι αυτό όχι πάντα, μόνο σε τρελλά κέφια, το ξέρω φαίνεται απελπιστικά αργό :-\) ο ήχος χαλάει, δεν είναι καθαρός, χάνω το ρυθμό και νιώθω τα δάχτυλα "ξύλινα" αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, αφού αυτή η κατάσταση τραβάει πάνω από μήνα χωρίς σημάδια βελτίωσης, εσείς πιστεύετε ότι είναι θέμα επιμονής ή υπάρχει περίπτωση να πλησιάζω ή να έχω φτάσει σ'ένα όριο, οπότε καλό θα είναι να προσπαθήσω να βελτιώσω οσο γίνεται αυτά που έχω ήδη φτάσει και ν'αφήσω τα παραπάνω;  :'( Μήπως πάλι θα έπρεπε να αλλάξω ασκήσεις;
EXV KATI EYKOLAKIA

5
Ασχολούμαι εδώ και 3 περίπου χρόνια με κιθάρα. Όλα εξελίσσονται και το καταλαβαίνω με το καιρό (πιάσιμο μπαρέ, ήχος, πατήματα, τεχνική κλπ) εκτός απο την ταχύτητα η οποία μου φαίνεται ότι έχει κολλήσει! Ξέρει κανένας να συστήσει ασκήσεις που κάνοντας καθημερινά θα δεί αποτέλεσμα; Με ενδιαφέρει να το έχει δοκιμάσει ο ίδιος, προσωπική εμπειρία δηλαδή. Η ταχύτητα με ενδιαφέρει κυρίως για ηλεκτρική.
ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΣΓΜΑΤΙΚΑ
ΈΧΩ ΚΆΤΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

6
Ξερετε κανα καλο σιτε για να βρω ασκησεις βελτιωσεις για την κιθαρα για σχετικα αρχαριους;
ΞΕΡΩ ΕΓΩ  ΘΕΣ 

Σελίδες: [1]