Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - WhiteShark

Σελίδες: [1]
1
Στίχοι: Ανδρέας Φουντουλάκης
Μουσική: Αντύπας
Διασκευή: Κωνσταντίνος Μάτσικας / Διονύσης Χριστοδουλάτος

  Το είχαμε τραγουδήσει όλοι... Ανεξάρτητα από τις μουσικές μας προτιμήσεις και τους “διαχωρισμούς” που συνηθίζουμε να κάνουμε κάποια στιγμή, ακριβώς πριν σε σταματήσει η τροχαία για την παράβαση που μόλις έκανες, σου πέρασαν από το μυαλό οι πρώτοι στίχοι... “Οδηγώ και σε σκέφτομαι / κι είναι αυτό επικίνδυνο”...
  Πήραμε το αρχικό τραγούδι και το είδαμε λίγο διαφορετικά. Προσαρμόστηκε σε έναν ήχο οικείο για τις rock συνήθειές μας στην ακρόαση και εκτέλεση μιας μουσικής δημιουργίας. Η διάθεση που επικράτησε ήταν οι παραμορφωμένες κιθάρες, το “καθαρό” (στακάτο) παίξιμο στα τύμπανα και γενικά η ακραία απόδοση του τραγουδιού, χωρίς όμως να χαθεί το νόημα ή το συναίσθημά του.
 Eν όψει του δεύτερου προσωπικού δίσκου του Κωνσταντίνου Μάτσικα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού των Ανδρέα Φουντουλάκη και Αντύπα, “Οδηγώ και σε σκέφτομαι”, με μία rock διάθεση και οπτική...
  Οι συντελεστές της διασκευής είναι ο Κωνσταντίνος Μάτσικας στο τραγούδι, ο Διονύσης Χριστοδουλάτος έπαιξε κιθάρες και keyboards, ο Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο, ενώ ο Χρήστος Δουλάμης ανέλαβε τη ρυθμική “μετάλλαξη”, στα τύμπανα. Τη σκηνοθεσία του video clip έκανε ο “μετρ” του είδους Γιώργος Γκάβαλος, και έπαιξε η Μαίρη Νέγρη.
  Οι μοτοσυκλέτες, οι οδηγοί τους και η ένδυση των συμμετεχόντων “μηχανόβιων” στο video clip, είναι μία προσφορά του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.
  Καλή ακρόαση...
  “Οδηγώ και σε σκέφτομαι, κι είναι αυτό επικίνδυνο... Με τη σκέψη σε 'σένανε ν' αποφύγω τον κίνδυνο”...


Ιστοσελίδα: www.myspace.com/konstantinosmatsikas
Link για το video clip:

Σελίδες: [1]