Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι

EPIPHONE LP CUSTOM ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ....

<< < (2/3) > >>

Johnie Darko:
Δεν ειναι δυσκολη κιθαρα η les paul... Αντιθετα, ουτε τρεμολο εχει ουτε locks... Μια χαρα ειναι αν σε ικανοποιουν οι 2 διπλοι.
Κατα την γνωμη μου για αρχη κρατα την οπως ειναι και μετα μαθαινοντας σιγα σιγα, βλεπεις τι θες να αλλαξεις και πως να φτιαξεις τον ηχο σου

giorgos_z:
ναι αλλα ο λαιμος της για εναν αρχαριο ισως αποδειχτει ζορικος...καλυτερα κοιτα σε καμια φτηνη ιμπανεζ της πλακας...εγω προσωπικα επειδη ειχα επιφον πολυ καιρο και μετα τα σκασα καλα για ιμπανεζ θεωρω οτι οι επιφον ειναι αθλιες κιθαρες.τωρα περι ορεξεως...

Raz:
Εγώ πάντως που έχω μάθει σε ibanez και μία φορά έχω παίξει με epiphone δεν μου φάνηκε και τόσο τρομερή η διαφορά... δηλαδή σε ένα τεταρτάκι είχα συνηθίσει.. Και μην φανταστείς οτι είμαι και έμπειρος κιθαρίστας...

giorgos_z:
ναι δεν λεω εννοειται θα συνηθισεις απλα τρως την ξενερα με το που την πιανεις και παιζεις κανα δυο νοτες,κανα δυο σηκωματα...ειναι υπερβολικα και ισως παραλογα αβολες κιθαρες,τι να πω...προσωπικα απο μενα μακρια καθε ειδους επιφον και συναφια

Johnie Darko:
Τοτε μαλλον το προβλημα δεν το χεις με τις epiphone αλλα με το les paul στυλ...
Ουτε εμενα με βολευουν καθολου (ειχα μια Gibson USA les paul standard και την πουλησα), με ενοχλουσε στο δεξι χερι εκει που ακουμπαει το χερι στην κιθαρα (δεν ειναι οπως στις τυπου strat που ειναι contoured το σημειο εκεινο για να ακουμπας πιο ανετα), με ενοχλουσε που δεν ειχε τρεμολο και οι 2 διπλοι μαγνητες που δεν αφηναν περιθωρια για πολλους ηχους (εκτος αν τους σπλιταριζες κτλ κτλ). Παντως απο λαιμο μια χαρα ηταν και απο ταστιερα... Εκτος αν εισαι τυπος που σου αρεσουν οι super λεπτοι λαιμοι (εμενα δεν μου αρεσουν οι πολυ λεπτοι λαιμοι, ενας λογος που δεν πηρα ποτε ibanez).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση