Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι

αγορα κιθαρας

(1/3) > >>

vili:
Γεια σας και καλη χρονια

Αποφασισα στα 30 μου να μαθω κιθαρα και πιο συγκεκριμενα ηλεκτρικη κιθαρα
Θελω να παρω καποιο μοντελο της ibanez αλλα εχω μπερδευτει λιγο με τα χαρακτηριστικα
των μοντελων
 Βασικα δεν εχω καταλαβει τι διαφορα θα δω σε μια κιθαρα με jumbo frets απο μια αλλη με medium frets
και ποια απο τις δυο ταιριαζει καλυτερα σε αρχαριο
Ψαχνω για μια ευκολοπαιχτη κιθαρα ακομα και απο καποιον με χοντρα δαχτυλακια οπως εγω...

By the way τι λετε για την RG370DX?

ευχαριστω πολυ

man_OS:
Καλύτερα να κινηθείς προς μια κιθάρα με jumbo frets (πιό μεγάλα τάστα).
Η κιθάρα που πόσταρες είναι μια χαρά, αλλά θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα και να παίξεις με κάποια, άσχετα αν ξέρεις ή όχι, ίσα ίσα να πιάσεις το μπράτσο της, να δεις πώς σου κάθεται. Αν είσαι αθήνα Ibanez έχει ο τρίμης στη χαριλάου τρικούπη

Minotaur:
Εχεις καταλήξει στο είδος της μουσικής που θέλεις να παίζεις και πάνω σε αυτό σε καλύπτει η Ibanez;
Γιατί και με βάση αυτό θα πρέπει να επιλέξεις κιθάρα εκτός από το θέμα που ανέφερες.

vili:

--- Παράθεση από: Minotaur στις 03/01/08, 17:12 ---Εχεις καταλήξει στο είδος της μουσικής που θέλεις να παίζεις και πάνω σε αυτό σε καλύπτει η Ibanez;
Γιατί και με βάση αυτό θα πρέπει να επιλέξεις κιθάρα εκτός από το θέμα που ανέφερες.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τρυπες, red hot chilly peppers, metallica κ.α

hoba:

--- Παράθεση από: vili στις 03/01/08, 15:07 ---
By the way τι λετε για την RG370DX?

ευχαριστω πολυ

--- Τέλος παράθεσης ---

Πανε να την παρεις...Απλα.
Ειναι κιθαρα που δεν θα σε δυσαρεστησει και κατα την γνωμη μου θα κρατησει και πολυ καιρο.

Πρωτη φορα βλεπω αρχαριο να στοχευει κατ ευθειαν στο καλο πραμα...Μπραβο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση