Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Responsive design του forum.kithara.gr

(1/2) > >>

Βραζίλης:

Πραγματοποιήθηκαν κάποιες τροποποιήσεις στο φόρουμ έτσι ώστε οι σελίδες του να γίνουν Responsive και να εμφανίζονται σωστά σε όλες τις συσκευές: PC, laptop, tablet, smartphone.

Responsive web design σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα προσαρμόζεται δυναμικά και "on the fly" (δηλαδή άμεσα) σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό (orientation) οθόνης.
Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος πλοηγηθεί σε μια ιστοσελίδα η οποία είναι Responsive, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα ένα smartphone, η ιστοσελίδα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να κάνει μεγέθυνση ή να κάνει πλάγιο scroll για να διαβάσει με ευκολία το περιεχόμενο της.

Μπορείτε επίσης να δείτε πως αλλάζει η εμφάνιση του φόρουμ σε πραγματικό χρόνο, καθώς μικραίνετε το πλάτος του παραθύρου του browser στον υπολογιστή σας.

Κάποιες λεπτομέρειες στην εμφάνιση του φόρουμ μπορούν ακόμα να βελτιωθούν, όπως η εμφάνιση συζήτησης από όπου θα μπορούσε να λείπει η αριστερή στήλη με το όνομα χρήστη που είναι σχεδόν κενή, η επικεφαλίδα του φόρουμ, η λίστα σχετικών θεμάτων στο τέλος της εμφάνισης θέματος, κλπ. Επίσης, κάπου διάβασα ότι το iPhone έχει ένα πρόβλημα και σε οριζόντια θέση τα γράμματα είναι αφύσικα μεγάλα, ισχύει;

Συνδεθείτε στο φόρουμ από το κινητό σας ή το tablet σας, και πείτε μας αν κατά την πλοήγησή σας σας παρουσιάζεται κάποιο σημαντικό πρόβλημα που κάνει την πλοήγησή σας δύσκολη.

Αν η εμφάνιση στο κινητό δεν σας ικανοποιεί ή προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή για να μπαίνετε σε αυτό το φόρουμ (και σε άλλα), μπορείτε να δοκιμάσετε το Tapatalk. Λεπτομέρειες: http://forum.kithara.gr/index.php?topic=78956.msg711266#msg711266

elrich:
Μια χαρά μου εμφανίζεται εμένα, good job Βασίλη!

AnimaPura:
Ισχύει ότι σε iPhone η γραμματοσειρά μεγαλώνει πάρα πολύ σε landscape view. Κατά τα άλλα κομπλέ!

Stella Tsiv:
Μια χαρά εμφάνιση... πολύ πιο καλή απο πρίν..

Στόκας:
Ωραιος όντως. Δεν περιμενα πως μπορούσες να το κάνεις με το simple machines. Ωραίο θα ήταν και εφαρμογή για το κινητο. Δεν ειναι καθόλου δύσκολο, αμα θέλετε το φτιάχνω κι εγω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View