Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κιθάρα - Μάρκες και τύποι

αγορά ηλεκτρικής κιθάρας + κάρτας ήχου/ενισχυτή

<< < (2/2)

BitCollector:
Αν διαβάσεις την περιγραφή των δυο μοντέλων θα δεις τις διαφορές τους. Στην ίδια τεχνολογία βασίζονται και οι δυο, οπότε και με το φθηνότερο μοντέλο τον ίδιο προενισχυτή και το ίδιο κύκλωμα A/D παίρνεις. Επίσης συνοδεύονται από το ίδιο software.

Kosthrash:
Μπορείς να πάρεις και ενισχυτή για να έχεις τον ηχο σου παντού και να μην ψαχνεσαι από την αρχή στο στούντιο...

https://www.thomann.de/gr/joyo_zombie_ii.htm

https://www.thomann.de/gr/joyo_bantcab.htm

https://www.thomann.de/gr/focusrite_scarlett_solo_3rd_gen.htm

https://www.thomann.de/gr/esp_ltd_mh_10_black.htm

https://m.youtube.com/watch?v=b1hc5P4ZC1g

https://m.youtube.com/watch?v=arMDmmTzH9M

( Τον zombie ii τον λιγουρευομαι και εγώ...  ;D )

Edit: Εναλλακτικά υπάρχει και ο modeling Peavey Vypyr με 12" μεγάφωνο...

https://www.skroutz.gr/s/4986769/Peavey-Vypyr-VIP-2-Combo-%CE%95%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%9A%CE%B9%CE%B8%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82-1-x-12-40W-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82.html?from=catspan


Απόλλων:
Θα συμφωνούσα με τον BitCollector ως προς τη φτηνότερη κάρτα ήχου, αφού δεν χρειάζεσαι την ακριβότερη αυτή τη στιγμή, Με τα υπόλοιπα χρήματα μπορείς να επιλέξεις να πάρεις μια κιθάρα στο επίπεδο τιμής της ESP και έναν ενισχυτή, οπότε τα έχεις όλα, ή απλά να πάρεις την Schecter ή μια άλλη καλύτερη κιθάρα, π.χ. την ESP LTD MH-200QM.

MelodyHero:
UPDATE!

Αγόρασα τελικά τη focusrite scarlet solo με την esp (την οικονομική). Ο λόγος που πήγα εν τέλει στην οικονομική κιθάρα είναι γιατί αποφάσισα πως θα τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για χαμηλό κούρδισμα και έχω ήδη μία ibanzez rg που τη χρησιμοποιώ ως βασική (στο μέλλον μπορεί να πάω και στην esp που ανέφερε ο Απόλλων παραπάνω καθώς είναι πανέμορφη και ποτέ δεν είναι κακό να έχεις περίσιες κιθάρες :) :) :) ).

Τα παρήγγειλα όλα από thomman μαζί με τα ακουστικά senheiser hd 200 pro + αντάπτορα (γιατί έχουν λεπτό καρφί οπότε δεν συνδέονται απευθείας στην focurite).

Χρησιμοποιώ ως amp simulator το ampitube κι έχω αγοράσει εκεί ένα τίμιο mesa boogie μαζί με μία καμπινούλα. Τα χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα distortion πετάλι και noise gate.

Πρώτες εντυπώσεις μέχρι στιγμής:

1)Έχω μείνει ευχάριστa έκπληκτος από την ποιόητα ήχου και την ευελιξεία που προσφέρει στον τελικό ήχο το interface μαζί με το amp simulator.
2)Παρ ότι δεν χρησιμοποιήσα ποτέ ξανά κάρτα ήχου και amp simulator ήταν πολύ εύκολο να τα σετάρω και να λειτουργήσουν όλα σωστά.
3)Πρώτη φορά παραγγέλνω από thomman και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα και από την ταχύτητα με την οποία έφτασαν αυτά που αγόρασα σε εμένα και με τη λεπτομέρεια που έδωσαν στο πακετάρισμα, ώστε όλα να φτάσουν άθικτα. Για να πω την αλήθεια είχα ενδοιασμούς να τα παραγγείλω online και κοιτούσα σε τοπικά καταστήματα (όπου δεν είχαν δυστυχώς άμεσα διαθέσιμα τα προιόντα που ήθελ), αλλά είδα ότι σε άλλα threads στο forum αρκετοί πρότειναν τον thomman και αποφάσισα να τον δοκιμάσω και λογικά θα τον ξαναπροτιμήσω.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές που μου δώσατε και γενικότερα που με βοηθήσατε και έμεινα πλήρως ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View