Περι μουσικής > Νομικά, διαδικαστικά, οργανωτικά
''η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική''
Απόλλων:
Εγώ προσωπικά έχω πάρει συνολικά 5 πειρατικά CD και τα 4 από αυτά ήταν εξαιρετικής ποιότητας, ενώ το πέμπτο απλά καλό. Αναμφίβολα θα υπάρχουν και σκάρτα στην αγορά. Νομίζω ότι θα ήταν υποκριτικό να τα κατακρίνουμε, από τη στιγμή που όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε αντιγράψει δίσκους ή CD από φίλους, έχουμε κατεβάσει mp3 από τα διάφορα Ρ2Ρ και τέλος πάντων έχουμε διαπράξει με κάποιο τρόπο τη δική μας μικρή "πειρατεία". Ή μήπως όχι;
christosl:
Ρε παιδια,εγω εχω καμια δεκαπενταρια αυθεντικα και αντιγραμμενα....πανω απο 50.Καλα ντε,μη βαρατε. ;D ;D ;D
sourwtiri:
>:( >:( >:(peiratia enantia stin kerdoskopia!toulaxiston edw pou eimai ena aplo cd se diskopwlio kanei 8000 kai to geloio einai oti oi idioi ta antigrafoun kai ta poulane 3000!eleos!gi afto ki egw efodiastika me peripou 300 cd apo mia kafeteria, ta metrepsa se mp3 kai ta dinw se opoion thelei dwrean giati to kseftilisan to pragma oi geloioi.... >:( >:( >:(
The JeSTeR:
Εγώ πάλι έχω κυρίως αυθεντικά, Γιατί?? μα εδώ είναι το κόλπο. Ο αγαπητός μπαμπάς μου είναι της γενιάς των Ζεππελιν, Deep Purple, Pink Floyd, κλπ, οπότε έχω την επιθυμιτή χρηματοδότηση. Φυσικά, συμφέρουν τα αντίγραφα, οπότε δεν λέω όχι. Τωρα ασπούμε, στα αφορολόγητα πήρα 2 Cd και από τη Σαλόνικα άλλα 4, όλα αυθεντικά. Όμως, ένα φιλαράκι εδώ μου βρηκε όλα τα Cd των Zeppelin αντίγραφα, έτσι με ένα χιλιάρικο πήρα άλλα έξι ;)
jbliangas:
Ego pio poli katevazo mp3. Isos omos na einai ki afto mia morfi peiratias opos eipe o Apollon. Alla den leei na dineis 6000 gia ena CD!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση