Περι μουσικής > Μουσική και υπολογιστές
Kομμάτια mp3 σε cd
kostasd:
Ξέρει κανείς αν μπορεούμε να γράψουμε σε cd μεγάλο αριθμό από συμπιεσμένα mp3's τα οποία να παίζουν κ σε cd player? Νομίζω ότι μπορείς να γράψεις 60-80-100 κομμάτια άλλα δεν μπορούν να παίξουν σε cd player.Μήπως υπάρχει λύση???
Eυχαριστώ εκ των προτέρων!!! ;D
Δαμιανός:
μεσα σε ενα απλο 74αρι δισκάκι μπορείς να γράψεις μέχρι 160-170 mp3's ανάλογα βέβαια και με το μέγεθός τους. αυτά τα cd δέν μπορει να τα αναπαραγάγει ένα απλό cd player.μπορούν όμως να αναπαραχθούν έιτε απο τα περισσότερα επιτραπέζια dvd players είτε απο τα καινούργια φορητά mp3/cd players.ειναι σαν τα συμβατικά discmans τα οποία όμως αναγνωρίζουν και τα συγκεκριμένα cd. τιμή γύρω στις 35-40000 δρχ αν σε ενδιαφέρει
Βραζίλης:
Προσφατα αγορασα το NAPA MP3 CD player, αλλα απογοητευτηκα. Η ποιοτητα του ηχου οταν παιζει στα 128Κbps ειναι σαν να κανει γαργαρες. Ενταξει, ο bluewind θα μου πει οτι η συμπιεση mp3 ειναι για τα μπαζα, ιδιως στα χαμηλα bitrate όπως τα 128Κbps, αλλα απο το PC μου ακουγονται σχεδον τελεια, αρα φταιει ο αποκωδικοποιητης του NAPA, ναι; Εχω παρει ενα παλιοτερο μοντελο, ισως το καινουργιο να ειναι καλυτερο. Επισης, τρωει τις μπαταριες σε χρονο dt, εβαλα καινουργιες αλκαλικες και τις εφαγε σε 1-1.5 ωρα!
Δαμιανός:
an thes na pareis mia siskeui pou na paizei kala ta mp3 an lavoume ipopsi mas auta pou leei o bill sou proteino i ena kataro mp3 player me kartes mnimis i ena mp3 player me skliro opws to nomad tis creative!
placebo:
episis iparxoun ke ta mini discs pou mporeis na ta enoseis me to PC ke na grapsis tragoudia pano, den 3ero an pezoun mp3s alla ta cds exoun arketo xoro pano. to mionektima einai pos den mporeis na grapsis onoma ke an tha theleis na paeis se ena tragoudi stin mesi tha prepei na pata "next" sinexia, i kaliteri lisi an theleis polla tragoudia einai to nomad jukebox xoraei 6+ gbs ke exei oreo sistima diaxiriseis ton mp3s (folders, categories...) an pali theleis kati voliko gia ena ta3idaki, mia ekdromi i tis diakopes tote ena mp3 player me smart cart einai oti pio telio
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση