Περι μουσικής > Ερμηνευτές, δημιουργοί, τραγούδια, δίσκοι
BLUESWIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fenderiarhs:
Exei dei kanenas apo esas auto to fobero (kai monadiko authentiko) ellhniko blues group?Exete diskous tous? O Hlias Zaikos einai enas apo tous ligous Ellhnes kitharistes (isws kai o Spathas????)pou mporoun na ka8hsoun xwris aisthimata katwterothtas apenanati se megalous amerikanous kai eurwpaious kitharistes...........
SAMSONIC:
όχι και θέλω πολύ να τους ακούσω από κοντά αλλά δεν έχει κάτσει... συμφωνώ... δεν έχουν να ζηλέψουν τπτ και κάνεναν...
ο Ζαϊκος κάνει σεμινάρια κιθάρας από πόλη σε πόλη (είχε έρθει και στα Γιάννενα γμτ και πείγε ο guitar master μου και μου είπε άπεχτος). από χαζομάρα μου αλλά θα το επιδιόξω να πάω την επόμενη φορά.αν μάθω σε ποιές πόλης συνεχίζει τα σεμινάρια του θα κάνω post.πάντως αν μάθεται ότι είναι σε κάποιο barακι της πόλης σας για ένα βράδυ να πάτε οπως και δήποτε! :)
manitou:
τους εχω δει δυο φορες στα χανια. γαματοι!!!!!!!!!!και παιζουν πολυ καλα και εχουν καταπληκτικη σκηνικη παρουσια.τα ατομα ξερουν να παιζουν τα μπλουζ!!!!!!
drikoudis:
Τους έχω δει 5 φορές και με την παλιά σύνθεση αλλά και με την καινούρια και η κάθε φορά είναι μοναδική!!! ::) ::)
Acanthor:
Πραγματικά οι τύποι δεν έχουν καμμία σχέση με κάτι ελληνικό. Τους έχω δει και έχω και έναν δίσκο τους το Fence (2001) και ήχος έχει ξεφύγει προ πολλού από τα ελληνικά δεδομένα σίγουρα...
Ο Ζάικος είναι κορυφαίος και θα συμφωνήσω απόλυτα στο ότι αυτός και σίγουρα και ο Σπάθας μπορούν να σταθούν άνετα δίπλα σε οποιονδήποτε ξένο κιθαρίστα, κατά τη δική μου πάντα άποψη.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση